Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Konu 12 sayfa ile rekora gitti Kaanin konu heba oldu ))
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Kaan kardesim araban cok guzel yapilanlarda cok basarili guzel gunlerde kulllan arabani

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

maşallah çok güzel olmuş siyah renkte bu yaptıklarınız çok daha enteresan durabilirdi böylede çok sevimli olmuş güle güle kullanın

ama favorim JCW fuar aracı olan hyper blue ye benzeyen renk coupe de çok acaip duruyor onda bu yaptıklarınız

tekrardan kazasız belasız sürüşler

Yorum Yap

Bu renk muthis gercekten ! Ama r56 lci da gormemistim bu rengi heralde yeni bir renk.. Kiskandim
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            maşallah çok güzel olmuş siyah renkte bu yaptıklarınız çok daha enteresan durabilirdi böylede çok sevimli olmuş güle güle kullanın

ama favorim JCW fuar aracı olan hyper blue ye benzeyen renk coupe de çok acaip duruyor onda bu yaptıklarınız

tekrardan kazasız belasız sürüşler
            bi arkadasimda vardi bu renk coupe eski lightining blueymus meger. artik laser blue yerini yeniden bu renge birakacakmis hatch kasada ayrica gelmis gecmis tum mavi tonlari arasinda budur favorim

Sent from my iPad using TapaTalk HD
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

kazasız belasız masallah cok guzel bir arac benim fikrim jcw jant gerekli o zaman cok daha mukemmel olacaktır iyi gunlerde kullan tekrar

Yorum Yap

Herkese cok tesekkur ederim. Siparisler gecildi zaten jant kanat filan gelecek nisan gibi bi ayar daha cekecegiz

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Konu 12 sayfa ile rekora gitti Kaanin konu heba oldu ))
                  Aynen abi rekora kosuyoruz abi uslup noktasinda bazi arkadaslar sknti cikarinca konuda uzadi. En azindan benim konu iyi birseye vesile oldu bi ara ziyaretine godecegim zaten bu sekilde huzursuzluk cikarmasinin sebebi ne acaba bi ogrenelim. Bulusmada olsun, site icerisinde olsun herkes yeterince samimi ve icten davrandi. O niye boyle karsilik verdi bilmiyorum.

Yorum Yap

Derdi seninle degil Selcuk'un.
                    Neyse karsilikli gorusuruz kismet olursa.
                    Ozellikle artik aramizdan ayrilanlar konusunu kapatalim. Ne de olsa burda yok.
                    Keske kimse gitmese de herkez gelse.. ama olmuyor...

Kaan senin bu konuya 'hit konu' diye ek koymaliyiz tabiiki.

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Derdi seninle degil Selcuk'un.
                      Neyse karsilikli gorusuruz kismet olursa.
                      Ozellikle artik aramizdan ayrilanlar konusunu kapatalim. Ne de olsa burda yok.
                      Keske kimse gitmese de herkez gelse.. ama olmuyor...

Kaan senin bu konuya 'hit konu' diye ek koymaliyiz tabiiki.

Wishman
                      Abi bizimde derdimiz o zaten. Bizde kimse ayrilsin istemiyoruz ve forum sakinleri olarak herkes elinden geleni yapiyor yardim noktasinda. Ama yapacak birsey yok. Neyse artik abi hayir olsun bakalim.

Yorum Yap

jant olarak jcw yerine hafif bir jant tercih ederim ben olsam büyük para verilen jant bence hafif olmalı

Yorum Yap

Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          jant olarak jcw yerine hafif bir jant tercih ederim ben olsam büyük para verilen jant bence hafif olmalı
                          Bende oyle dusunuyorum. Birkac jant var kafamda ama fiyat dusunduruyor tabiki

Yorum Yap

Masallah gule gule kullan kaan
                            Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

mukemmel olmus harcanan paraya da degmis kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Bende oyle dusunuyorum. Birkac jant var kafamda ama fiyat dusunduruyor tabiki

jantları değiştirseniz talip olabilirim çok hoş bence böyle

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X