Aslı Luai tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Cooper S JCW '06 Project - 34 MD 509
Çöküş
X
-
Yokohama ADVAN AD08 205-45-17 lastiklerim ALLAH'a bin şükür geldi uzun zamandır bekliyordum. Pist için kulanicam günlükte kulanmaya duşuniyordum ama sonra dedimki zor bulurum bole bi lasitk. Yurtdisinda çok insan pist icin kualnıyor, su'da ve kışta cok riskli hemen yanliyorsun. Hadi hayirlisi
Frenler büyütmeye kaldı!!
RMW hafifl disk ve orjinal balata kulanıyorum..
En son düzenleyen Luai; 04-07-12, 22:56.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Arabam orjinal freni artık yetmiyor... Bu sıralar arabama büyük fren kit bakıyorum hep JCW R56 4 piston ve diski 316X22 fren kiti almaya planlıyorudum fakat şimdi yeni Mini Cooper GP R56 kasa, 135i performance brake kiti kulanıyor oda 6 piston ve diski 338X26, tabi daha iyi ama daha ağır biraz. Onu beklicem biraz JCW logolu olarak çıkması ve malum onun için spacer lazım tabi cuk diye utururmu onu bilemiyorum ama R56 JCW kiti hemen oturur. Sizce nasil? Tabi olmazsa normal JCW R56 fren kiti alicam insallah.
En son düzenleyen Luai; 19-07-12, 12:21.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster316 olanlar 5 cm spacerlarla cok rahat takilabiliyor .Bu 338 lik 6 pistonlularda logo var.316 lik da saglam is gorur celik hortumlarla
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryeni gp güzelmiş kankacım biraz beklemekte fayda var sankiRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR56 john Cooper works Factory ler 316 lik ve 4 pistonlu .Can in ve ozgur un gp sine taktiklari fren setleri.En son düzenleyen Luai; 19-07-12, 12:30.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
316 liklar cok iyiler bence ama dedigin gibi 338 lik yenileri varken bende onu tercih ederim .338 liklere merkez yeterli gelecekmidir acaba 316 lar tak kullan cunku .Birde millet yurt disinda porsche setleri yapiyor.(motoringundergrand kirmizi r53) onlarda herhalde icerdeklileri camdan disari firlatma seviyesindedir .sigpic
Yorum Yap
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster316 liklar cok iyiler bence ama dedigin gibi 338 lik yenileri varken bende onu tercih ederim .338 liklere merkez yeterli gelecekmidir acaba 316 lar tak kullan cunku .Birde millet yurt disinda porsche setleri yapiyor.(motoringundergrand kirmizi r53) onlarda herhalde icerdeklileri camdan disari firlatma seviyesindedir .
Porsche takan bide mavi mini var pek hakkında okumadım ama onlarda iyi görüniyor.
http://www.mini2.com/forum/gt-tuning...-progress.htmlEn son düzenleyen Luai; 19-07-12, 12:55.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
kanka yanlış anlama da niye illa orjinal jcw istiyorsun ki? o paralardan daha ucuza 6 piston brembo veya willwood kit alınabilir diski de istediğin ölçüde seçersin..
ayrıca 338 mm 17 inche sığar mı bilemedim iddialı rakam yani
lastiklerde hayırlı olsun gelsin 54 ler
yine bi custom projemiz var bi ara konuşalım detaylı hoşuna gidebilir belki bu sefer ki
Yorum Yap
-
Aslı YEKTA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkanka yanlış anlama da niye illa orjinal jcw istiyorsun ki? o paralardan daha ucuza 6 piston brembo veya willwood kit alınabilir diski de istediğin ölçüde seçersin..
ayrıca 338 mm 17 inche sığar mı bilemedim iddialı rakam yani
lastiklerde hayırlı olsun gelsin 54 ler
yine bi custom projemiz var bi ara konuşalım detaylı hoşuna gidebilir belki bu sefer ki
Orjinal parçası daha kolay bulunur. Hem onu kim getircek yurtdışından 30 kilo kargo . Ayrıyetten sadece Wilwood 6 piston satıyor onuda arka ayrıyeten satın alıyorsun fiyat aynı geliyor. BMW ninki preformance brake kit $2100 ve R56 JCW 4 piston $2000 = 3500TL civari. Yani GP inin az fiyat oynar belki bakicaz kaca gelcek. O yuzden hep orjinal bakiyorum . GP de 17 jantinda 338mm nasil sigidi bilmiyorum onu gorcez yakinda bende sasiyorum.
Insalah 53 olur ama malum memur gibi kulaniyoruz zor biraz :P
Kimin custom projesi anlat bakim merak ettimRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
Yorum Yap