kardeşim özlettın kendını ve projenı TR' de R53 dıyınce luaı dıyorum ben
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Cooper S JCW '06 Project - 34 MD 509
Çöküş
X
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhosting'in kotasini sen bitireceksin belli oldu
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah subhanallah daha ne denir ki
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuai ne kadar emek ve para harcadığın belli allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Proje için de ne kadar fazla paylaşımın olursa bence iyidir.
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah habibi kankam çok güzel parçaların var allah kaza bela sıkıntı vermesin (benim listemi koymuyorum özellikle moralin bozulmasın )
ses çok güzel özellikle kankacım işini biliyorsun
bir ara sana saplıycam biliosun
tekrardan maşallahhh...
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLui bu hushpower resonator nedir ?
Bide titanium yokmuydu sende ?
Simdi JCW exh var. Titanium da var ama takili degil piste takarim buyuk ihtimal. Custom Garage onun icin bukme makinasi ayarliyor daha guzel olsun diyeonu bekliyorum simdiki hali cok ses cikartiyor ama agirlik 3.5 KG JCW'te 20
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkardeşim özlettın kendını ve projenı TR' de R53 dıyınce luaı dıyorum benRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMAŞALLAH Allah Kazalardan Belalardan Korusun lua
Buda arabanın ağırlıgı tabi yer biraz yamuk olduğu için ön ve arka rakamları biraz değişik ama en önemlisi toplam tabi
RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
maşallah canım benim tekrar tekrar çok kaliteli parçaların var emeğin de cabası, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin panpiş
ağırlık normal mi yau biraz fazla geldi depo durumu filan nasıldı hatırlıyomusun?
motul 15-50 nası memnun musun? bide fren hidroliği? dot 5.1 dimi varmı bi değişiklik ısınmada filan nasıl?
Yorum Yap
-
Aslı YEKTA tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah canım benim tekrar tekrar çok kaliteli parçaların var emeğin de cabası, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin panpiş
ağırlık normal mi yau biraz fazla geldi depo durumu filan nasıldı hatırlıyomusun?
motul 15-50 nası memnun musun? bide fren hidroliği? dot 5.1 dimi varmı bi değişiklik ısınmada filan nasıl?RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah.Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasib etsin...RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmin saol Serkan...
Buda arabanın ağırlıgı tabi yer biraz yamuk olduğu için ön ve arka rakamları biraz değişik ama en önemlisi toplam tabi
Yinede sevdim seni pikachu
Yorum Yap
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasiz belasiz insallah.
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAğırlık dağılımı orjinal yürüyen ve ekipmanlarla kaç oranda acaba ..
Yinede sevdim seni pikachuRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
Yorum Yap