Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Simdi JCW exh var. Titanium da var ama takili degil piste takarim buyuk ihtimal. Custom Garage onun icin bukme makinasi ayarliyor daha guzel olsun diyeonu bekliyorum simdiki hali cok ses cikartiyor ama agirlik 3.5 KG JCW'te 20
maşallah canım benim tekrar tekrar çok kaliteli parçaların var emeğin de cabası, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin panpiş
ağırlık normal mi yau biraz fazla geldi depo durumu filan nasıldı hatırlıyomusun?
motul 15-50 nası memnun musun? bide fren hidroliği? dot 5.1 dimi varmı bi değişiklik ısınmada filan nasıl?
maşallah canım benim tekrar tekrar çok kaliteli parçaların var emeğin de cabası, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin panpiş
ağırlık normal mi yau biraz fazla geldi depo durumu filan nasıldı hatırlıyomusun?
motul 15-50 nası memnun musun? bide fren hidroliği? dot 5.1 dimi varmı bi değişiklik ısınmada filan nasıl?
Eyvallah saol Yekta.. Ağırlık konusunda bence normal sunroof var depo çeyrekten az fazla, ağırlikta yanlış olabilir. 15W-50 dan memnunum gayet iyi fren hidrolik konusunda RBF660 kulaniyorum 660 daha dayanıklı sıcaklığa, pist için iyi ama günlük için gerek yok!!
Yorum Yap