Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

S2000 Rebuild Project - 34 S 2225

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Gule gule kullan. Bakilinca bag oluyor, gorduk bu rebuilt postu ile... :-)
    Guzel degil, cok guzel...

Yorum Yap

Bende böyle kozmetik diye başlamıştım Hayırlı uğurlu olsun gölünce bin inşallah.

Yorum Yap

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun çok güzel oldu senin elinde başka bir şansı yok zaten Allah kaza bela vermesin ))))

Yorum Yap

allah kaza bela vermesin kardeşim Maşallah yakından daha canlı makına
          2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

Emeğinize sağlık abi harbidende Maşallah Allah kaza bela göstermesin

Yorum Yap

Masallah arac zaten guzeldi simdi mukemmel olmus , kazasiz belasiz insallah

Yorum Yap

Aslı EMRE TURGUT tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Masallah masallah kirmizi araban tekrar hayirli olsun
                Kırmızı bize çok yakışıyor : D
                Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                MAşallah maşallah nazarlardan korunsun. yanlız teşekkür kısmında fıskiye için biliyosun ki beraber gtitmiştik yukarılara klima bile açmıştım benimde adım geçse iyi olurdu aslında ama neysee sağlık olsun
                haha klimanın o sıcakta hakkı ödenemez : D sağol kankam
                Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Aren bunun bir test sürüşünü yapalım kardeşim. Valla merak ediyorum. Evet bir EMG değildir ama hafif yengeç olalım hafız
                Merhaba hafız bey heryerde yamuluruz : D
                Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Gule gule kullan. Bakilinca bag oluyor, gorduk bu rebuilt postu ile... :-)
                Guzel degil, cok guzel...
                Murat abim biliyosun sende de bendede mükemmelliyetcilik var hiç bitmiyo hep alınıcak birşeyler bulunuyo : D hadi gelde dolaşalım abi artık : D
                Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Bende böyle kozmetik diye başlamıştım Hayırlı uğurlu olsun gölünce bin inşallah.
                haha kanka işte benim daha hareket edicek şansım yok aşk bitti : D
                Aslı murti mini tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Kardeşim hayırlı uğurlu olsun çok güzel oldu senin elinde başka bir şansı yok zaten Allah kaza bela vermesin ))))
                : D amin abim ufak ufak artık bundan sonra parça parça yolumuza devam edeceğiz
                Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                allah kaza bela vermesin kardeşim Maşallah yakından daha canlı makına
                : D ordamıyız bu gün abim : D
                Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Emeğinize sağlık abi harbidende Maşallah Allah kaza bela göstermesin
                Sağolasın Melihim
                Aslı GTCihad tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Masallah arac zaten guzeldi simdi mukemmel olmus , kazasiz belasiz insallah
                : D Cihat çok teşekkür ederim

Yorum Yap

Yan yan piştilersin artık herkesi
                  Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

kaputsuz daha iyi olmus haci gule gule kullan

Yorum Yap

kazasız belasız yavrum jantlar basınca ne kadar guzel ortaya çıktı harika valla...

Yorum Yap

Tekrardan hayırlı uğurlu olsun kanka ince eleyip sık dokuyorsun ama emekler ve duygular belli ediyor kendini Maşallah!
                        34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
                        34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Cok guzel olmus kanka, kazasız belasız bin insallah.

Yorum Yap

Allah nazarlardan saklasın Arencim ( yapmış olduğun detaylı işlemler takdire şayhan gerçekten. )

Yorum Yap

güle güle bin kanka tekrar araba evrim geçirmiş resmen..
                              bari buna huzurlu bin uğraşma keyfini çıkar sadece aç üstünü gez en güzeli

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Yan yan piştilersin artık herkesi
                                : D piştilerim Serkan abim
                                Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                kaputsuz daha iyi olmus haci gule gule kullan
                                Sağol kankam Allah razı olsun
                                Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                kazasız belasız yavrum jantlar basınca ne kadar guzel ortaya çıktı harika valla...
                                Abi oldu yaptık oldu : D
                                Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Tekrardan hayırlı uğurlu olsun kanka ince eleyip sık dokuyorsun ama emekler ve duygular belli ediyor kendini Maşallah!
                                Sağolasın Bilal artık çık ortayada görelim yüzünü özlettin kanka
                                Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Cok guzel olmus kanka, kazasız belasız bin insallah.
                                Ozanım sağolasın hadi yaz bitiyo üst açıcaktık
                                Aslı CenkİLBANTEKİN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Allah nazarlardan saklasın Arencim ( yapmış olduğun detaylı işlemler takdire şayhan gerçekten. )
                                Sağol kankam elimizden geleni yaptık sende öyle
                                Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                güle güle bin kanka tekrar araba evrim geçirmiş resmen..
                                bari buna huzurlu bin uğraşma keyfini çıkar sadece aç üstünü gez en güzeli
                                Kanka bende bi i... kesin var ya çok severek biniyorum uğraşıyorum ama bahtsızlığa devam

salı akşam üstü bir kız arkadaşımla maslaktan çıktık once 4. leventte duran trafikte bir kangoo arka tamponuma durup duruken dokundu nazar dedim 2 dakika sonra kanyonun önünde bir taksi dokunu yine arka tampondan nazar nazar dedik aşşağı indim atv nin orda arabadan bir sesler geldi arkadan diff in ordan çekici ile sanayiye gittik söktük difimiz daha sıfır ama aksin ucuna geçen yüzükler ve lalelerin geçtiği ıstavroz kanalları bozulmuş ne servis ne aks ustası böyle bişe görmemişler hahaha eee bir Aren özgür klasiği ve farkı kesinlikle olmalı neyse oralarıda sıfırladık son olsun dedik zaten en son kasaya girişicem mekanik işller çok şükür bitti

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X