Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
MAşallah maşallah nazarlardan korunsun. yanlız teşekkür kısmında fıskiye için biliyosun ki beraber gtitmiştik yukarılara klima bile açmıştım benimde adım geçse iyi olurdu aslında ama neysee sağlık olsun
haha klimanın o sıcakta hakkı ödenemez : D sağol kankam
güle güle bin kanka tekrar araba evrim geçirmiş resmen..
bari buna huzurlu bin uğraşma keyfini çıkar sadece aç üstünü gez en güzeli
Kanka bende bi i... kesin var ya çok severek biniyorum uğraşıyorum ama bahtsızlığa devam
salı akşam üstü bir kız arkadaşımla maslaktan çıktık once 4. leventte duran trafikte bir kangoo arka tamponuma durup duruken dokundu nazar dedim 2 dakika sonra kanyonun önünde bir taksi dokunu yine arka tampondan nazar nazar dedik aşşağı indim atv nin orda arabadan bir sesler geldi arkadan diff in ordan çekici ile sanayiye gittik söktük difimiz daha sıfır ama aksin ucuna geçen yüzükler ve lalelerin geçtiği ıstavroz kanalları bozulmuş ne servis ne aks ustası böyle bişe görmemişler hahaha eee bir Aren özgür klasiği ve farkı kesinlikle olmalı neyse oralarıda sıfırladık son olsun dedik zaten en son kasaya girişicem mekanik işller çok şükür bitti
Yorum Yap