Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 White Silver JCW Project - 34 NSB 44 by Onur-oto.net
Merhaba Onur bey vitesler Malatya üzerinden mi acaba 100-200 11 saniye iyi ama 290 HP bir araç 10 saniye altı koşmalı gibime geliyor muhtemelen malatya üzerinden atılan viteslerden kaynaklı hahahahaha
Merhaba Onur bey vitesler Malatya üzerinden mi acaba 100-200 11 saniye iyi ama 290 HP bir araç 10 saniye altı koşmalı gibime geliyor muhtemelen malatya üzerinden atılan viteslerden kaynaklı hahahahaha
Usta gördüğüm kadarıyla manic yazılım var aracında ve bildipim kadarıyla bu manıc stage 4 cupralara falan yazılım yapıyor!neyse uZun lafın kısası aracında kesme vs yaşıyor musun malum aracı komple bışaltıp stock'a dönme sebebimdir bu kesme olayı
Bende mecbur 100-200 yapıp kendımı tatmın edıyorum..Biraz daha iyi vites atabılırsem 9sanıyenınde altına ıner dıye dusunuyorum )
Usta gördüğüm kadarıyla manic yazılım var aracında ve bildipim kadarıyla bu manız stage 4 cupralara falan yazılım yapıyor!neyse uZun lafın kısası aracında kesme vs yaşıyor musun malum aracı komple bışaltıp stock'a dönme sebebimdir bu kesme olayı
Kanka 50 nin üzerinde dyno testi var 45 gundur bu arabayla ugrasıyoruz sırf sorun yasamamak ıcın..İstediğin zaman gelirsin beraber teste çıkarız kafanda rahat olur diye dusunuyorum.
Yorum Yap