Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 White Silver JCW Project - 34 NSB 44 by Onur-oto.net
maşallah çok güzel güç de yanlış anlaşılmazsa ben tam olarak araçta ne var anlamadım?
dv, aem kit, cooler ve yazılım mı? egsoz std tamamiyle?
sorma sebebime gelince eğri çok fazla düzgün geldi, nerdeyse supercharger eğrisi gibi ve 7k ya kadar dolu dolu dönebiliyor.. yani neredeyse 5k da düşüşe geçen eğri 2 bin devir daha dolu dolu dönebilmeye başlamış.. yanlış anlaşılmasın yalancı çıkarmak veya bok atmak gibi bi amacım yok güç olarak güzel ama eğri bana pek mantıklı gelmedi dediğim gibi dp, egsoz, en önemlisi egzantrik vs olmadan bu kadar dolu dönebilmesi ve gücün alttan bu kadar stabil gelmesi.. yurtdışındaki diğer eğriler ile kıyaslanırsa demeye çalıştığım anlaşılır belki..
Yektacım 1 haftadır dyno üzerinde çalışıyoruz ne zaman istersen çay içmeye gelebilirsin aracımıda incelersin bütün dynolarıda gösterebilirim.Şu an stg2 üzerinde çalışıyoruz kısmetse 2-3 güne bitecek..iyi bir sonuç alacaz..
yanlış anlaşıldım heralde
sadece ekstra veya farklı yapılan birşey var mı diye merak etmiştim dediğim gibi güç eğrisi pek alışılmış grafikler gibi gelmedi.. r56 hakkında r53 kadar tecrübeli değilim gerçi..
gelip yalan söyleniyormuş gibi arabayı dynoları incelemem pek hoş olmaz ama çayınızı içmeye gelirim tabi uygun zamanda
inşallah daha da güzel değerler gelir, dp egsoz meth kit vs ile 300+ çıkar gibi
Arkadaşlar 1 aylık süren bir çalışma sonucu aracımı bitirmiş bulunmaktayım...Bildikleriniz üzerine sadece milltek downpipe ve aem methanol kit ekledim..Şimdilik JCW egzosu üzerinde...Dyno sonuçlarını birazdan koyacağım...Ölçümlerde pompa benzını kullandık herhangi bir depo içi katkısı bulunmamaktadır...
Yanı susayım susayım diyorum ama eşşeğin ........ Suyu kaçırmışsın bro artık rollıng videolarını da görmek isteriz tabıı rollıng yapmak isteyen olursa maşallah kazasız belasız cezasız sürüşler diliyorum
Yorum Yap