Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 White Silver JCW Project - 34 NSB 44 by Onur-oto.net

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    Maşallah Onur, kazasız belasız güle güle keyifle kullan.

Bende şunu görmüş oldum stage 2 bi minin alacağı demek 75-80 HP oluyormuş.Bende de sonuç böyle oldu.

JCW olsam senle denerdim ama şu şekilde bi anlamı yok tekrar tebrik ederim ve hatırladığım kadarıyla ülkemizde gördüğüm en iyi birkaç dyno dan birtanesi.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bobin buji ne kullanıyorsunuz Onur Bey ?

bide benim Advanlar ne oldu la
    Ah şu zenginler ah fakir ölsün

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    bobin buji ne kullanıyorsunuz Onur Bey ?

bide benim Advanlar ne oldu la

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Emg kırbaç olabilirdi onur adam 30r larla takıkıyordu

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi EMG söküleli 4 ay oldu keyfli olurdu EMG nin yapılma amacı buydu zaten 1 telefonla ordaydık
    Kısmet değilmiş yavrum

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    EMG arenin eski arabası degıl mi? sökülmediyse denemek isterim
    Abi EMG söküleli 4 ay oldu keyfli olurdu EMG nin yapılma amacı buydu zaten 1 telefonla ordaydık

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Nasıl ya koskoca taşı toprağı altın istanbulda onurla deneyecek jcw yok mu??? İyiymiş ahhh emg ahhh !!!
    EMG arenin eski arabası degıl mi? sökülmediyse denemek isterim

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Aynı specte araba yok JCW olarak ama işte bizim adanalı bros var çip fitre zekat hahahah
    hahahha maşallah de kardeşim

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Nasıl ya koskoca taşı toprağı altın istanbulda onurla deneyecek jcw yok mu??? İyiymiş ahhh emg ahhh !!!

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Deneyecek araba bulamıyorum aynı speclerde
    Aynı specte araba yok JCW olarak ama işte bizim adanalı bros var çip fitre zekat hahahah

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Usta gördüğüm kadarıyla manic yazılım var aracında ve bildipim kadarıyla bu manız stage 4 cupralara falan yazılım yapıyor!neyse uZun lafın kısası aracında kesme vs yaşıyor musun malum aracı komple bışaltıp stock'a dönme sebebimdir bu kesme olayı
    Kanka 50 nin üzerinde dyno testi var 45 gundur bu arabayla ugrasıyoruz sırf sorun yasamamak ıcın..İstediğin zaman gelirsin beraber teste çıkarız kafanda rahat olur diye dusunuyorum.

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Merhaba Onur bey vitesler Malatya üzerinden mi acaba 100-200 11 saniye iyi ama 290 HP bir araç 10 saniye altı koşmalı gibime geliyor muhtemelen malatya üzerinden atılan viteslerden kaynaklı hahahahaha
    Bende mecbur 100-200 yapıp kendımı tatmın edıyorum..Biraz daha iyi vites atabılırsem 9sanıyenınde altına ıner dıye dusunuyorum )

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Usta gördüğüm kadarıyla manic yazılım var aracında ve bildipim kadarıyla bu manıc stage 4 cupralara falan yazılım yapıyor!neyse uZun lafın kısası aracında kesme vs yaşıyor musun malum aracı komple bışaltıp stock'a dönme sebebimdir bu kesme olayı
    En son düzenleyen NHT39; 25-06-13, 12:33.

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Merhaba Onur bey vitesler Malatya üzerinden mi acaba 100-200 11 saniye iyi ama 290 HP bir araç 10 saniye altı koşmalı gibime geliyor muhtemelen malatya üzerinden atılan viteslerden kaynaklı hahahahaha
    Deneyecek araba bulamıyorum aynı speclerde

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X