tekere 214 hp mi verdi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 White Silver JCW Project - 34 NSB 44 by Onur-oto.net
Çöküş
X
-
Aracımın powershop maha dyno stock ölçümüdür
Uploaded with ImageShack.us
Aracımın STG1 son hali ...
Aracımın stock vs stg1 Hp karsılaştırması
Aracımın stock vs stg1 tork karşılastırması
Bir yorum yaz:
-
Evet arkadaşlar aracım STG 1 olarak bitmiş durumdadır.Öncesını bılmeyenler için aracımda forge DV Forge ıntercooler aem fıltre kiti vede stg1 yazılım var.Stock kat ve orjınal egzosu uzerındedır..
Bir yorum yaz:
-
ben sana yalancısınmı deidm ? insan gibisoru sordum dimi ? bence basmaz dedim ben hakim değilim özür dilerim slak iş yapıyorum ben
pekibizim gpler nedenböyle çıkıyor onu söylermisin egri olarak1-2--4 değil hemen hepsi basınc umrumda değil ki benim kim ne basarsa basssın diyorumki egrinde gariplik var sence doğrumu diyorum ? bmw mühendisleri yanlışmı yapmış bizimkileri
http://img40.imageshack.us/img40/348...boostvsiat.JPGEn son düzenleyen oz`; 15-05-13, 01:31.
Bir yorum yaz:
-
Baba bence sen jcw ye hakim değilsin burdan bunu anlıyorum.gülücük koyarak benım sahtekarlık yaptığımı mı ima etmeye çalışıyorsun?Aracın stok olduğunu belirttiğim halde..bu araç standartta 1.4 bar basıyor iddia edıyorum.aksini inkar eden varsa aynı araçtan yarın getirir dynoya çıkartırım basınç saati bağlarım log alırım görürüz..eğerki 1.4 basmazsa 5000 tl veririm.ama basarsa 2000 liranızı alırım..bir günde 5000 tl iyi para
Bir yorum yaz:
-
[/QUOTE]
Araç 3000 devırde 0.8 bar basıyor.Basıncı dusuk tutmuslar tork lımıtlı olsun dıye(pembe çızgi)fakat 0.8 bar basmaya devam ederlerse araç istenılen gucu uretemıcek.O yuzden basıncı devırlendıkce arttırıyorlar 5300 devırde de ıstedıklerı beygırı 1.4 bar basarak elde edıyorlar.Sonrada basıncı kısmak zorundalar cunku ıntake temp 72 dereceye cıkıyor aracın ıntercoolerı soğutması yetersiz kalıyor.O yuzden de grafık aşağıya ınıyor.Herşey BMW nın ıstediği standartlarda.vaad ettıklerı gucte torkta var

[/QUOTE]
Abi gerçekten bir hata var OEM JCW 1.4 asla basmaz
Bir yorum yaz:
-
sende yaazılımmı var?
mini cooper dediğin araba S ler workler olsun 1 basar yoluna da öyle dewam eder
a
ayrıca senin koyduğun dynolar okey seninki böyle değilki
buyrun kendi ölçtüğüm kurcaladığım birçok minidenbiri
2013 imini R56 GP

buda KOmple Stock yazılım exhaust filitre DV

bunların hiçbirinde öyle bir düşüş görmedim seinin egrinde garip lik var bunda bunlarda internetten bulduklarm

Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Kanka google dan 2 tane grafık ındırdım benzer oldugunu goreceksın.Bu grafıklerın hepsı normal sebebı ise aşağıda koydugum grafıkte anlatıyorum
Araç 3000 devırde 0.8 bar basıyor.Basıncı dusuk tutmuslar tork lımıtlı olsun dıye(pembe çızgi)fakat 0.8 bar basmaya devam ederlerse araç istenılen gucu uretemıcek.O yuzden basıncı devırlendıkce arttırıyorlar 5300 devırde de ıstedıklerı beygırı 1.4 bar basarak elde edıyorlar.Sonrada basıncı kısmak zorundalar cunku ıntake temp 72 dereceye cıkıyor aracın ıntercoolerı soğutması yetersiz kalıyor.O yuzden de grafık aşağıya ınıyor.Herşey BMW nın ıstediği standartlarda.vaad ettıklerı gucte torkta var

Bir yorum yaz:
-
Evet bunun cevabımı aslında BMW-MINI muhendıslerınden almak lazım cunku stock yazılımAslı oz` tarafından gönderilmiş Mesajı göstergrip bir egri değilmi ? 5500 de 216 5600 de 205 lerde garip geldil bana biraz
anlık güç olmuş bu
Bir yorum yaz:
-
Aynen oz' bende...grafikte bi gariplık var diyecektım polemik vs olsun istemedım
Bir yorum yaz:
-
Masallah pazartesi bende sanayideym bi ugrarim yaniniza 10 gibi ordaysanz.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: