Bugün gordum NSB yi üstad çok iyi ya performance shop un yaninda duruyordu yeriniz orasimi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 White Silver JCW Project - 34 NSB 44 by Onur-oto.net
Çöküş
X
-
Masallah bugun canli gordum, tam sleeper
)
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
saol kardeşimAslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösteronur abi maşallah kazasız belasız doya doya bin çok keyifli olmuş.
Bir yorum yaz:
-
onur abi maşallah kazasız belasız doya doya bin çok keyifli olmuş.
Bir yorum yaz:
-
saol cenk kardeş cumlemızeAslı CenkİLBANTEKİN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnur aracına masallah.. kazasız, belasız kullanman dılegı ıle
Bir yorum yaz:
-
Onur aracına masallah.. kazasız, belasız kullanman dılegı ıle
Bir yorum yaz:
-
[CODE][/CODE]YavaşşşşşşşşşşAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterunutmadan!
MCTRsticker +10hp

Bro stıckerli ve stıckersiz dyno isteriz
En son düzenleyen NHT39; 25-06-13, 19:52.
Bir yorum yaz:
-
unutmadan!Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaol NDGcım maşallah de
MCTRsticker +10hp
Bir yorum yaz:
-
Saol NDGcım maşallah deAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRoket olmus bu yahu!!
buna rakip bulmak zor gibi..
masallah kazasiz belasiz surusler olsun!
Bir yorum yaz:
-
Roket olmus bu yahu!!
buna rakip bulmak zor gibi..
masallah kazasiz belasiz surusler olsun!
Bir yorum yaz:
-
Çok tesekkur ederım Talhacım güzel gunlerde hep bırlıkte kazasız belasız.Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah Onur, kazasız belasız güle güle keyifle kullan.
Bende şunu görmüş oldum stage 2 bi minin alacağı demek 75-80 HP oluyormuş.Bende de sonuç böyle oldu.
JCW olsam senle denerdim ama şu şekilde bi anlamı yok
tekrar tebrik ederim ve hatırladığım kadarıyla ülkemizde gördüğüm en iyi birkaç dyno dan birtanesi.
Bir yorum yaz:
-
bobin buji orjınal kankaAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbobin buji ne kullanıyorsunuz Onur Bey ?
bide benim Advanlar ne oldu la
advanı sordum unuttum sanma
Bir yorum yaz:
-
Abi onura lafım yok ama bende dynoda güZel değerler çıkarmıştım ama polo gtı czt bana saplamışlardı önemli olan kesme vs olmadan sağlıklı yürümek ve şu an onur sağlıklı yürüyor
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: