Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 BIG 49 - Mini Cooper S GP 0765 Project

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Gp evrim geçirecek hayırlı olsun Luai, sorunsuzca bitirir güzel günlerde gazların inşallah..

Yorum Yap

Yeni aracin hayirli olsun.Allah kazasiz belasiz keyifle kullanmani nasib etsin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
      sigpic

Yorum Yap

Adamim insallah gonlunce olur, yeni setupin. Stroker denemesi iyi bir atilim, merakla bekliyoruzz

Yorum Yap

Aslı günalp tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Gp evrim geçirecek hayırlı olsun Luai, sorunsuzca bitirir güzel günlerde gazların inşallah..
          Cok saol Gunalp allah razi olsun

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Yeni aracin hayirli olsun.Allah kazasiz belasiz keyifle kullanmani nasib etsin.
          Cok saol Talha allah razi olsun

Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Adamim insallah gonlunce olur, yeni setupin. Stroker denemesi iyi bir atilim, merakla bekliyoruzz
          Cok saol GRKM bakalim insallah guzel bisey olur umudumuz
          RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Konuyu günceledım resimlerle ilk sayfada
            RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

luaı yenı fotolarda çok güzel kardeşim dıkkatımı çeken bır şey var,geçenlerde benım jcw fren kıtı tekrar bı gp kullanıcısına satılmış sen mı aldın dostum?

Yorum Yap

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Çok saol Aren hepimiz Allah utandirmasin.

1 günde sokme ve honlama ve takma yapılmaz ama sadece takma olur.
                polemik sevmiyorum bu yüzden falzada yazmayı sevmiyorum ,

1 günde söküldü honlandı takıldı demedim 1 gecede toplandı dedim Luai farklı şeyler konuşup farklı şeyler anlıyoruz yine

gel gelelim 28000 Km sorunsuz kullanmana Allah daha iyilerini nasip etsin son setup inda 100000 KM kullan ama şu var

Limite ne kadar yaklaşırsan o kadar risk alırsın ben limitten aşşağı inmedim hep zorladım

2. olarak beklemeyi sevmiyosun eyvallah en nefret ettiğim şey beklemek ama ben kapağımı ve emme işemimi 3 günde aldım kapağımı verdikten sonra kaç günde kapağı ithal ettin bende merak ettim doğrusu ,

3. olarak 2. mini projen olabilr ama , ama ben sadece mini yüklemedim .

sana ve düşüncelerine saygı duyuyorum bunu zaten Haluk 'un proje konusunda yeterince aleni gösterdim konuya son postumdur söyledikler,imi en baştan bence iyi oku hep sana sivri yazdığımı algılıyosun yada öyle lanse ediliyor ama alakası yok

herneyse tekrar hayırlı olsun, elbet bu arabada karşı karşıya bi yerde gelicez hayırlısı olsun

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  luaı yenı fotolarda çok güzel kardeşim dıkkatımı çeken bır şey var,geçenlerde benım jcw fren kıtı tekrar bı gp kullanıcısına satılmış sen mı aldın dostum?
                  Hayir bunu baska kisiden aldim Nihat.

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  polemik sevmiyorum bu yüzden falzada yazmayı sevmiyorum ,

1 günde söküldü honlandı takıldı demedim 1 gecede toplandı dedim Luai farklı şeyler konuşup farklı şeyler anlıyoruz yine

gel gelelim 28000 Km sorunsuz kullanmana Allah daha iyilerini nasip etsin son setup inda 100000 KM kullan ama şu var

Limite ne kadar yaklaşırsan o kadar risk alırsın ben limitten aşşağı inmedim hep zorladım

2. olarak beklemeyi sevmiyosun eyvallah en nefret ettiğim şey beklemek ama ben kapağımı ve emme işemimi 3 günde aldım kapağımı verdikten sonra kaç günde kapağı ithal ettin bende merak ettim doğrusu ,

3. olarak 2. mini projen olabilr ama , ama ben sadece mini yüklemedim .

sana ve düşüncelerine saygı duyuyorum bunu zaten Haluk 'un proje konusunda yeterince aleni gösterdim konuya son postumdur söyledikler,imi en baştan bence iyi oku hep sana sivri yazdığımı algılıyosun yada öyle lanse ediliyor ama alakası yok

herneyse tekrar hayırlı olsun, elbet bu arabada karşı karşıya bi yerde gelicez hayırlısı olsun
                  1. Vallah ne nede ben seviyorum polemigi. Zaten bunda bisey yokki.

2. Ne yalan soyliim ayiptir soylemesi Amerikadaydim is icin gitmistik o arada onu aldim sparis ettim elime 2 gunde geldi.

3. Biliyorum siz ilk arabayi yapmiyorsunuz onceden de baska arabaniz da vardi ve modifiye ettiniz

Neyse ayni konuyu uzatmak gerek yok. Maslakta yada baska bi yerde gorusuruz
                  RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Görüşürüz Luai zaten gördüğümüzdede konuşuyoruz ne seninle nede arabanla bi problemim yok diğl sen kimse ve aracıyla sorunum yok istediğin zaman oturur konuşuruz maslak değil heryerde görüşürüz telefonun yeterli

Yorum Yap

şu bıg49 ıle emg bı roll yapsın,daha da dunyada gözüm kalmaz

Yorum Yap

Maşallah Luai kalbim sıkıştı okurken yeni projeni,,,
                        Yine çok kıskandırdın beni yaptıklarınla valla evomdan soğuttun beni iyice
                        Maşallah maşşallah 41 kere maşşalllah,, Allah nazarlardan saklasın,, Allah utandırmasın dostum,, Türkiyeye geldiğim de inşallah nasip olur şu atom karıncayı bi yakından görmek

Yorum Yap

@shemsy çok saol Allah razı olsun
                          Evo candir

Bugun motoru topladılar Allah şükür. Yarın yürüyen aksam kaldı. Ondan sonraki gün içini gösterge fln yapicaz inşallah
                          RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Luaicim maşallah guzel proje ağız tadınca bın kardeşim artık en cok boyle dua edıyorum bu tarz işlerde

Yorum Yap

Aslı mehzent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Luaicim maşallah guzel proje ağız tadınca bın kardeşim artık en cok boyle dua edıyorum bu tarz işlerde
                              Mehmet çok saol Allah razı olsun

İnsllah seninde güzel olur kardeşim
                              RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                @shemsy çok saol Allah razı olsun
                                Evo candir

Bugun motoru topladılar Allah şükür. Yarın yürüyen aksam kaldı. Ondan sonraki gün içini gösterge fln yapicaz inşallah
                                Aslında benimde gösterge yapasım var. bende aem wideband ve egt var ama egt öldü sanırım dolasıyla çıkarığ defi alma niyetindeyim bide aem methanol pompası gerekiyor yada komple yeni bir methanol seti bakalım kısmet bi gelelim memlekete de ondan sonra evo küçük rütuşlar yapma niyetindeyim maddiyat elverdikçe

Neyse off topic yapmıyım Hızlı Ve Öfkeli GPli Kardeşim benim bi an önce bitirde görelim şu sanat eserini

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X