Gp evrim geçirecek hayırlı olsun Luai, sorunsuzca bitirir güzel günlerde gazların inşallah..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 BIG 49 - Mini Cooper S GP 0765 Project
Çöküş
X
-
Aslı günalp tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGp evrim geçirecek hayırlı olsun Luai, sorunsuzca bitirir güzel günlerde gazların inşallah..
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni aracin hayirli olsun.Allah kazasiz belasiz keyifle kullanmani nasib etsin.
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdamim insallah gonlunce olur, yeni setupin. Stroker denemesi iyi bir atilim, merakla bekliyoruzzRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok saol Aren hepimiz Allah utandirmasin.
1 günde sokme ve honlama ve takma yapılmaz ama sadece takma olur.
1 günde söküldü honlandı takıldı demedim 1 gecede toplandı dedim Luai farklı şeyler konuşup farklı şeyler anlıyoruz yine
gel gelelim 28000 Km sorunsuz kullanmana Allah daha iyilerini nasip etsin son setup inda 100000 KM kullan ama şu var
Limite ne kadar yaklaşırsan o kadar risk alırsın ben limitten aşşağı inmedim hep zorladım
2. olarak beklemeyi sevmiyosun eyvallah en nefret ettiğim şey beklemek ama ben kapağımı ve emme işemimi 3 günde aldım kapağımı verdikten sonra kaç günde kapağı ithal ettin bende merak ettim doğrusu ,
3. olarak 2. mini projen olabilr ama , ama ben sadece mini yüklemedim .
sana ve düşüncelerine saygı duyuyorum bunu zaten Haluk 'un proje konusunda yeterince aleni gösterdim konuya son postumdur söyledikler,imi en baştan bence iyi oku hep sana sivri yazdığımı algılıyosun yada öyle lanse ediliyor ama alakası yok
herneyse tekrar hayırlı olsun, elbet bu arabada karşı karşıya bi yerde gelicez hayırlısı olsun
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterluaı yenı fotolarda çok güzel kardeşim dıkkatımı çeken bır şey var,geçenlerde benım jcw fren kıtı tekrar bı gp kullanıcısına satılmış sen mı aldın dostum?
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpolemik sevmiyorum bu yüzden falzada yazmayı sevmiyorum ,
1 günde söküldü honlandı takıldı demedim 1 gecede toplandı dedim Luai farklı şeyler konuşup farklı şeyler anlıyoruz yine
gel gelelim 28000 Km sorunsuz kullanmana Allah daha iyilerini nasip etsin son setup inda 100000 KM kullan ama şu var
Limite ne kadar yaklaşırsan o kadar risk alırsın ben limitten aşşağı inmedim hep zorladım
2. olarak beklemeyi sevmiyosun eyvallah en nefret ettiğim şey beklemek ama ben kapağımı ve emme işemimi 3 günde aldım kapağımı verdikten sonra kaç günde kapağı ithal ettin bende merak ettim doğrusu ,
3. olarak 2. mini projen olabilr ama , ama ben sadece mini yüklemedim .
sana ve düşüncelerine saygı duyuyorum bunu zaten Haluk 'un proje konusunda yeterince aleni gösterdim konuya son postumdur söyledikler,imi en baştan bence iyi oku hep sana sivri yazdığımı algılıyosun yada öyle lanse ediliyor ama alakası yok
herneyse tekrar hayırlı olsun, elbet bu arabada karşı karşıya bi yerde gelicez hayırlısı olsun
2. Ne yalan soyliim ayiptir soylemesi Amerikadaydim is icin gitmistik o arada onu aldim sparis ettim elime 2 gunde geldi.
3. Biliyorum siz ilk arabayi yapmiyorsunuz onceden de baska arabaniz da vardi ve modifiye ettiniz
Neyse ayni konuyu uzatmak gerek yok. Maslakta yada baska bi yerde gorusuruzRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Maşallah Luai kalbim sıkıştı okurken yeni projeni,,,
Yine çok kıskandırdın beni yaptıklarınla valla evomdan soğuttun beni iyice
Maşallah maşşallah 41 kere maşşalllah,, Allah nazarlardan saklasın,, Allah utandırmasın dostum,, Türkiyeye geldiğim de inşallah nasip olur şu atom karıncayı bi yakından görmek
Yorum Yap
-
mehzent
Luaicim maşallah guzel proje ağız tadınca bın kardeşim artık en cok boyle dua edıyorum bu tarz işlerde
Yorum Yap
-
Aslı mehzent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuaicim maşallah guzel proje ağız tadınca bın kardeşim artık en cok boyle dua edıyorum bu tarz işlerde
İnsllah seninde güzel olur kardeşimRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster@shemsy çok saol Allah razı olsun
Evo candir
Bugun motoru topladılar Allah şükür. Yarın yürüyen aksam kaldı. Ondan sonraki gün içini gösterge fln yapicaz inşallah
Neyse off topic yapmıyım Hızlı Ve Öfkeli GPli Kardeşim benim bi an önce bitirde görelim şu sanat eserini
Yorum Yap
Yorum Yap