Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 AT 991 R53 MINI Cooper S Project

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aren icerledin mi yazdigimi anlamadim ki emg nin senden once tam potansiyelini veremedigini devir donmeyisinden dolayı biliyorduk ki cok emek harcadin, araci daha yukarilara tasidin.

Alen abim, aracin karakteristik ozelliginden dolayi orta devirleriyle ustleri arasinda ucurum var , vtec acar gibi gitmesi de eglenceli olmustur suphesiz, o kismi sadece benim kullanis bakis acimla ilgiliydi

Haluk'un araci da merakla bekliyoruxm
    Yok kankacim asla iste ama bu forum ortaminda insan duygularini dusunduklerini istedgi givi aktaramiyor
    Oldukca emek harcadik Haluk icinde harciyacagiz kimde olsa yardimi asla esirgemeyiz yeni parcalar siparis edildi onumuzdeki hafta koltuk jant islerine el atacagiz daha isimiz cok

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aren icerledin mi yazdigimi anlamadim ki emg nin senden once tam potansiyelini veremedigini devir donmeyisinden dolayı biliyorduk ki cok emek harcadin, araci daha yukarilara tasidin.

Alen abim, aracin karakteristik ozelliginden dolayi orta devirleriyle ustleri arasinda ucurum var , vtec acar gibi gitmesi de eglenceli olmustur suphesiz, o kismi sadece benim kullanis bakis acimla ilgiliydi

Haluk'un araci da merakla bekliyorum
    Gorkicim yok canım ne icerlemesi aksine Arenle de konustuk cok hosumuza gidiyor butür konusmalar eski dinamikleri yakalamak lazım, evet sonucta rolling icin hazırlanan aracta vtec acar gibi gitmek gayet dogal alt devirlerle kimsenin işi yok nasılsa.

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı

Haluk'un araci da merakla bekliyorum

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    haci 10numeroo5yildiz.. heralde TRde tek proceR59u oldu :thumbup:

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
    Yok be haci daha proje araci olmasina coookkk var.

IZM-5655-TCHB

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi valla bizimkide proje araci olma yolunda ilerliyor Istanbul eli degdi sonucta. Devami gelecek. Aren ve Kerem Beyler sagolsunlar araba artik Gergin

IZM-5655-TCHB
    haci 10numeroo5yildiz.. heralde TRde tek proceR59u oldu :thumbup:

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ahaha kaan unalla karıstırdım ya )))))
    Abi valla bizimkide proje araci olma yolunda ilerliyor Istanbul eli degdi sonucta. Devami gelecek. Aren ve Kerem Beyler sagolsunlar araba artik Gergin

IZM-5655-TCHB

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    alen abi benim araba r52
    Ahaha kaan unalla karıstırdım ya )))))

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    alen abi benim araba r52

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Yok r70

Yekta kizdirma beni snden egzantrik yaparim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Kagancim yaptiin seyler tabii ki projelik ac bir konu yararlansin r59 sahipleri

Bir yorum yaz:

• Haluk
    yanıtladı
    Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    haluk abi bide burdan hayırlı olsun diyeyim inş çok delifişek bir mini daha geliyor. zaten dediğim gibi aren ve yekta başta olmak üzere r53cüler olarak çok şanslıyız. birçok bilgili ve bizim işimize kendi işi gibi koşan arkadaşlar var. işin iyi taraflarından biri de deniyceğimiz çoğu şey önceden yapılmış görülmüş şeyler. hadi inş biter biran önce de kazasız belasız gazlarsın. bende ozaman çok teknik olmasada bir proje konusu açayımmı aracım projelikmidir ?
    Kaan cok saol allah utandırmasın arabamız inşallah güzel olucak başta aren olmak üzere herkesin bilgi ve deneyimiyle toparlanıyo miniclubtr ailesine yakışır bişey cıkacak ;D

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    haluk abi bide burdan hayırlı olsun diyeyim inş çok delifişek bir mini daha geliyor. zaten dediğim gibi aren ve yekta başta olmak üzere r53cüler olarak çok şanslıyız. birçok bilgili ve bizim işimize kendi işi gibi koşan arkadaşlar var. işin iyi taraflarından biri de deniyceğimiz çoğu şey önceden yapılmış görülmüş şeyler. hadi inş biter biran önce de kazasız belasız gazlarsın. bende ozaman çok teknik olmasada bir proje konusu açayımmı aracım projelikmidir ?

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Murat abi bizde yapıyoruz geyik işte arada hepsinden lazım

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Konuda bir kısımımız çok geyik oluyo diye yakınıyoduk işte bizlik konular hahah
    Bak kac gundur sesim cikiyo mu? Uslu uslu yazdiklarinizi okuyorum. Ve ogreniyorum.

Wishgeyikman

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Luai projesini ingilizce olarak yazmak isterse büyük bir mutlulukla acarız ingilizce bölüm.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X