Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaslar o lip olayinda ciddiyim.dodikler haric bildiginiz jcw bodykitin boyasiz biraktigimiz o alt kisimlarini 600 tl ye boyattim. Aramiza servis yetkilisi ile ilgili biraz sogukluk girdi.bende cok sorgulamadm.nakit 1700 biraktim ciktim.
    Arkadaslar bu konuyu bosverin.firma temsilcisi forumda olmadigi icin buradan konusmak bana yakismaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kardeşim tabıı kı de bende çok memmnunum senınle tıcaret yapmaktan,fakat tıcaretle başlayıp dostluğa dönüşmesı ışın en güzel tarafı olduğuna ınanıyorum yoksa hedıye vs. göndermezdim...En kısa zamnda 3.30 bobınlerımıde söküp sana göndereceğim sonrasında da bı ayar yaptırırsın belkı de 234.3 hp çıkarsın benım gıbı
    Bende yarin ayara gitcektim.madem oyle senden kargo gelince giderim artik acelesi yok.yine cok sagol.valla bende senin icin yapabilecegim bisey varsa sole yapiym.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Abi o on lipi boyatacagima tüm dodikleri 100 liraya plasti dip kaplatirdim bence en mantıklisi o olurdu

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    Kazasiz belasiz maasallah, cok gusel duruyo

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Abi Allah askina kolay mi para kazaniyoruz. Saat kac oldu hala ofisteyim, cikip Master'a gidicem..
    Halimize bak trilyonum olsa 1 metrelik plastic boyamaya 600 tl vermem, kimsede vermez.. Vermemeli.. Neyse artik, haddim deil sorgulamak.

Hayirli olsun Talhacim, kazasiz belasiz keyifli surusler..

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    neyse olmuş bitmiş diyelim geçelım takılı kalmamak lazım can sıkar

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    maalesef ciddi bro
    o paraya Carbon lip alınıp beyaza boyarsın haberin olsun

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    bende duyduğumda çok üzüldümmmm

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    maalesef ciddi bro

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yoksa o lipleri boyamaya [SIZE=5]600 TL [/SIZE]vermek için kaşıntım yoktu
    sen ciddimisin ?

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    kardeşim tabıı kı de bende çok memmnunum senınle tıcaret yapmaktan,fakat tıcaretle başlayıp dostluğa dönüşmesı ışın en güzel tarafı olduğuna ınanıyorum yoksa hedıye vs. göndermezdim...En kısa zamnda 3.30 bobınlerımıde söküp sana göndereceğim sonrasında da bı ayar yaptırırsın belkı de 234.3 hp çıkarsın benım gıbı

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ouvvvv Super Kazasız Belasiz surusler dilerim..
    Çok teşekkürler Kazasız belasız hepberaber inş...

Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maşallah talha güle güle kullan
    Teşekkür ederim

usta yıkılyoooooooooooooooooooooooooo tek kelıme süper kıskandım bak bro tanıdık geldı malzemeler
    Usta sağol amma macera yaşadık valla ya.Gerçekten sana çok teşekkür ederim.Seninle ticaret yapmaktan çok memun oldum.Ayrıca hediyeler içinde teşekkür ederim

Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maşallah harika ötesi olmus Talha araban cok değişmiş güle güle kullan 4-4 lük olmus

Tamamen kendi fikrim dodikler siyah kalsa dahada iyi durmazmiydi ?
    Çok teşekkür ederim.Aslında dodikler ben aracı 6.000 km de aldığımda boyalıydı ben boyamadım fakat ben ve çevremdekiler çok beğendik.O yüzden JCW bodykit gelince lipleri filanda dodiklere uydurup boyattım.Sonuçta çevremden hep olumlu tepkiler aldım.Yoksa o lipleri boyamaya 600 TL vermek için kaşıntım yoktu ama tabi herkesin zevkine ve önerisine saygı duyarım.Hepinizin yorumu benim için ayrı kıymetlidir.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Maşallah harika ötesi olmus Talha araban cok değişmiş güle güle kullan 4-4 lük olmus

Tamamen kendi fikrim dodikler siyah kalsa dahada iyi durmazmiydi ?

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    usta yıkılyoooooooooooooooooooooooooo tek kelıme süper kıskandım bak bro tanıdık geldı malzemeler

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    maşallah talha güle güle kullan

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X