Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Çok sağol valla şerit benimde içime sindiAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende amma hedıye olayına girmişim sana ya
şaka bır yana ıyı günlerde kullan kardeşim ALLAH kaza bela vermesın daha da güzel yapacağız dge'yi ama şeritler dediğim gibi çok nıce oldu 
Gelmiş ve gelecek hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim
Bir yorum yaz:
-
bende amma hedıye olayına girmişim sana ya
şaka bır yana ıyı günlerde kullan kardeşim ALLAH kaza bela vermesın daha da güzel yapacağız dge'yi ama şeritler dediğim gibi çok nıce oldu
Bir yorum yaz:
-
Çok sağol Luai.Sen de kazasız belasız güle güle kullan yeni aracını.Artık patlat şu bombayı ,bekliyoruzAslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasiz belasiz insallah araba guzel olmus
Bir yorum yaz:
-
Teşekkürler.Yok şu an zaten düşünmüyorum kromlara dokunmayıAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok iyi cok iyi dedigim gibi fevkladenin fevkinde
sen kaplatma kromlari benzeme bu adamlara senin arabanin bi farki olsun
Böyle parıl parıl eşimde çok beğeniyo zaten
Bir yorum yaz:
-
Şu an bunu düşünmüyorum ama düşünmediğim bi çok şeyi zamanla yaptım.Bunun son örneği de jcw bodykit olduAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence tum kromları kaplatmalısın
birde boyle denemende fayda olur 
o yüzden net bir şekilde böyle bişey yapmam diyemem.Bakalım şu anki halinden bi hevesimi alalım da
Bir yorum yaz:
-
Cok iyi cok iyi dedigim gibi fevkladenin fevkindeAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet son hali.iste birinci sayfada gorunen 3.resim bu.begendigine sevindim
Seritler sagolsun Nihatin hediyesi.bende acikcasi bu konuda brz yorumlari goriym seritlerle ilgili ona gore dvm ederim diyodum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sen kaplatma kromlari benzeme bu adamlara senin arabanin bi farki olsun
Bir yorum yaz:
-
inatci korpe moderator! hepiniz bi ornek oluyorsunuz.. birak adamin farki bu olsunAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence tum kromları kaplatmalısın
birde boyle denemende fayda olur 
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiŞerit yakısıyor bizim arabalara, sevdim seninkileri deAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet son hali.iste birinci sayfada gorunen 3.resim bu.begendigine sevindim
Seritler sagolsun Nihatin hediyesi.bende acikcasi bu konuda brz yorumlari goriym seritlerle ilgili ona gore dvm ederim diyodum.
Bir yorum yaz:
-
Evet son hali.iste birinci sayfada gorunen 3.resim bu.begendigine sevindimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstertalha o avatarindaki son hali mi?
seritlerle fevkladenin fevkindee gorunuyooor

Bir yorum yaz:
-
Tesekkur ederim.valla bende baktim motordan cok bisey alamiyorum ne yapsam bari gorsele giriym dedimAslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göstertekrar maşallah talha kazasız belasız güzel günlerde kullan
çok yakışıklı olmuş..
yavaş yavaş kanım ısınıyo galiba bu r56 lara

Bir yorum yaz:
-
talha o avatarindaki son hali mi?
seritlerle fevkladenin fevkindee gorunuyooor
Bir yorum yaz:
-
tekrar maşallah talha kazasız belasız güzel günlerde kullan
çok yakışıklı olmuş..
yavaş yavaş kanım ısınıyo galiba bu r56 lara