Çok teşekkür ederim valla kalp kalbe karşıdır.Bana bu denk geldi ama senin kombinasyon denk gelse hiç düşünmez sendekini alırdım.Ben aldığım zaman auto JCW yoktu.Bende artık bidahakine diyorum
tsk ederim ins allah kazasiz belasiz kullandirmak nasip etsin cok guzel olmus
01 CDU 01
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPM attım Talha
Bir yorum yaz:
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOh maşallah
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah o zaman merakla bekliyoruz.
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende bekliyorumhayırlı olsun Talhacım..
bu arada sana sorum olacak.Hava filtresini altığımız gün elinde yanılmıyosam şu parçadan gördüm ;
http://www.forgemotorsport.com/conte...roduct=FMKTR56
Bana burada gözüken sağdaki borudan lazım.Methanolun bağlı olduğu orjinal boru potluk ve birikme yapıyor.Bunu takarsam methanol daha verimli akacak.Nasıl temin edelim?Bide linkte sağdaki boru tamamda soldaki ne işe yarıyor onu çözemedim.
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göstertalha masallah bambaska araba olmus arkadas dusunmuyoo degilim keske beyazmi alsaydim arabayi
01 CDU 01
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha hayırlı olsun kanka Allah utandırmasın , diğer meseleleri kafana takma konuştuk zaten bazı şeyleri parayla alıyosun işte mesela tecrübeyi yaşamadan kim ne söylese boş geliyor can sıkmaya değmez 3 5 kuruş için aracında emeği geçen herkese ayrıca teşekkürler nihatada ayrıca teşekkürler Talhaya arabayı sattıramaz kimse daha bodykit vs geldikten sonrabir mini 'ci kaybetmedik
Bir yorum yaz:
-
Talha hayırlı olsun kanka Allah utandırmasın , diğer meseleleri kafana takma konuştuk zaten bazı şeyleri parayla alıyosun işte mesela tecrübeyi yaşamadan kim ne söylese boş geliyor can sıkmaya değmez 3 5 kuruş için aracında emeği geçen herkese ayrıca teşekkürler nihatada ayrıca teşekkürler Talhaya arabayı sattıramaz kimse daha bodykit vs geldikten sonrabir mini 'ci kaybetmedik
Bir yorum yaz:
-
talha masallah bambaska araba olmus arkadas dusunmuyoo degilim keske beyazmi alsaydim arabayi
01 CDU 01
Bir yorum yaz:
-
Sürprizi bozmaşu methanol de bitsin öyle açıkliym dynoyu
illa rakam olsun diyosan ama bu son işlemlerden önce paşaoğlunda 221 HP ölçülmüştü.
Bir yorum yaz:
-
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Oradanda yazılım için ecu fast'e geçtim.Yazılım işim methanolüm püskürtme yapmadığı için tamamlanamadı.
Sağolsunlar Özgün ve Alper öğleden sonralarını tamamen bana ayırdılar ve en ideal yazılımı araca oturtmak için dyno üzerinde defalarca denediler.Sonuç olarak önceki halinden ilave olarak net 21 HP aldım fakat Özgün'ün demesine göre methanolumu de halledip gelirsem benim araçtan 15 - 20 HP daha çıkarabileceğini söyledi.
Ben araçtaki değişimi bariz hissettim.Zaten rakamlarda ortada, hissedilmicek gibi değil. Hatta dün gece tek başıma bahçeşehir-hadımköy arası rollinge çıktım 30 dan 60 dan 80 den bastık , çok keyifliydi
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar 3,35 bobinlerimiz de dün takıldı.Bu konuda sponsorumuza teşekkür ederim.Gerçekten lafta sponsor olmadığına ve foruma özel fiyat verdiğini de bizzat görmüş oldum.Tabi bunu 15- 20 lira arabaya harcadıktan sonra görmek benim için biraz acı oldu.Neyse bana olan oldu benden sonrakiler faydalansın bari diye yazıyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAçıkcası araba hoş ama bu araba bende olsa arabama yaptığımla aynı yolu izlermiydim tereddüt ederdim çünkü bu arabanın bi kere yapısı benimkinden farklı yani tavanı filan daha basık ve ikincisi tavanı da beyaz.Aracı biraz boğmuş.Benden çok farklı bir durum var burda.bence seninki daha guzel zaten o ayrı.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: