Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende amma hedıye olayına girmişim sana yaşaka bır yana ıyı günlerde kullan kardeşim ALLAH kaza bela vermesın daha da güzel yapacağız dge'yi ama şeritler dediğim gibi çok nıce oldu
Gelmiş ve gelecek hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim
Bir yorum yaz:
-
bende amma hedıye olayına girmişim sana yaşaka bır yana ıyı günlerde kullan kardeşim ALLAH kaza bela vermesın daha da güzel yapacağız dge'yi ama şeritler dediğim gibi çok nıce oldu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKazasiz belasiz insallah araba guzel olmus
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok iyi cok iyi dedigim gibi fevkladenin fevkinde
sen kaplatma kromlari benzeme bu adamlara senin arabanin bi farki olsunBöyle parıl parıl eşimde çok beğeniyo zaten
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence tum kromları kaplatmalısınbirde boyle denemende fayda olur
o yüzden net bir şekilde böyle bişey yapmam diyemem.Bakalım şu anki halinden bi hevesimi alalım da
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet son hali.iste birinci sayfada gorunen 3.resim bu.begendigine sevindim
Seritler sagolsun Nihatin hediyesi.bende acikcasi bu konuda brz yorumlari goriym seritlerle ilgili ona gore dvm ederim diyodum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sen kaplatma kromlari benzeme bu adamlara senin arabanin bi farki olsun
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence tum kromları kaplatmalısınbirde boyle denemende fayda olur
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet son hali.iste birinci sayfada gorunen 3.resim bu.begendigine sevindim
Seritler sagolsun Nihatin hediyesi.bende acikcasi bu konuda brz yorumlari goriym seritlerle ilgili ona gore dvm ederim diyodum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstertalha o avatarindaki son hali mi?
seritlerle fevkladenin fevkindee gorunuyooor
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göstertekrar maşallah talha kazasız belasız güzel günlerde kullançok yakışıklı olmuş..
yavaş yavaş kanım ısınıyo galiba bu r56 lara
Bir yorum yaz:
-
talha o avatarindaki son hali mi?
seritlerle fevkladenin fevkindee gorunuyooor
Bir yorum yaz:
-
tekrar maşallah talha kazasız belasız güzel günlerde kullançok yakışıklı olmuş..
yavaş yavaş kanım ısınıyo galiba bu r56 lara
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: