manic yazılımın en güzel ve kullanışlı tarafı, sps mod lie 3 mod arasında seçim yapılabilmesi. istenirse araç stock olarak yada 1,3 ve 1,5 bar basınçlar ile kullanılabiliyor. powershop custım stg2 ile aralarında uçurum bir fark yok. şuanki euro kuru göz önüne alınırsa custom daha mantıklı olabilir.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Yazılım Tavsiyesi
Çöküş
X
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu an zaten manic ile custom arasında gidip geliyorum. Ciddi fiyat farkı var manic değer mi değmez mi bilemiyorum. Çok uygun fiyata bir tanede aem v2 water/meth kaçırdım. keşke alabilseydim. Sizce manic veya powershop custom? araba otomatik bu arada
r53 aracımdan çıkan aem v2 w/m kit var elimde isterseniz. kontrol ünitesi multi input olan model. atmosferik araçlarada da takılabiliyor yada aracın basınç sensörüne bağlanarak da kullanılabiliyor. tek sorunu kablolarına ek yapılması lazım. soketleri mevcut ancak sökerken kabloları kesip çıkartmıştım.
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr53 aracımdan çıkan aem v2 w/m kit var elimde isterseniz. kontrol ünitesi multi input olan model. atmosferik araçlarada da takılabiliyor yada aracın basınç sensörüne bağlanarak da kullanılabiliyor. tek sorunu kablolarına ek yapılması lazım. soketleri mevcut ancak sökerken kabloları kesip çıkartmıştım.
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterr53 aracımdan çıkan aem v2 w/m kit var elimde isterseniz. kontrol ünitesi multi input olan model. atmosferik araçlarada da takılabiliyor yada aracın basınç sensörüne bağlanarak da kullanılabiliyor. tek sorunu kablolarına ek yapılması lazım. soketleri mevcut ancak sökerken kabloları kesip çıkartmıştım.
benim bu setup la ne kadar güç alırız tahminen n14 den? tecrübe eden var mı
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki benim de bir sorum var; üst kapak temizliği (emme valflerindeki kurum) yapmadan methanol kit alıp zamanla püskürtülen methanolle beraber bu kurumların temizlemesi nekadar doğru birşeydir?
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDüşüneyim biraz, en son onun yerine oil catch can alayım diye tasarladım. Sonuçta roll/drag vs hiç işim yok, çok ucuza denk geldiği için almış olmak için alcaktım o da kaçtı zaten, en azından catch can'in faydasını görürüz, alınık uygun fiyatlı 2. el Oil Catch Can bu arada
benim bu setup la ne kadar güç alırız tahminen n14 den? tecrübe eden var mı
Yorum Yap
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUfff bu konu dipsiz kuyu ) n14 80,000 uzerinde isi ve katalizorunuz varsa oncelikle kaldirip bir kenara atiniz muhtemelen gecirgenligi azalmis ve performasinizi etkiler duruma gelmistir[emoji13]
Sent from my iPhone using Tapatalk
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraç 65 binde şu an, kat yok iskender downpipe var, listeyi yukarıda yazmıştım. Ortalama lafı biraz göreceli dedğiniz gibi aracın bakımı motor durumu yazılım vs herşey etkili olabilir. Herşey yolunda varsayarak ne alırız bi de illa catch can alayım diyorum,ne dersiniz? Marka model tavsiyeniz olur mu
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterüst kapak temizliği için en sağlıklı yöntem kapak açmak. meth kapak içinin pislenmesini engeller ve çok kötü durumda değilse az da olsa temizler. yurt dışında sea foam denilen bir sıvı var, motorun pcv emiş hortumundan içeri basılıyor ve kurumları temizliyor. youtube ve google da bir çok örneği var uygulamasının. ancak bu sıvı tr de bulunmadığı için bende içeriğini araştırıp benzer bir sıvı yaparak eski aracımda denemiştim. endoskopik kamera ile bakınca 3. - 4. denemeden sonra gözle görülür şekilde temizlendiğini gördüm. karışım içeriğini yazmayı çok uygun bulmuyorum, sonuçta kendi riskimi alıp denedim. bu işlemi yaptıktan ve yüksek devir bir kaç kullanımdan sonra araç kurum birikintilerini egzozdan atıyor. fakat kurum parçacıkları bir yerleri tıkayabiliyor.
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam ozaman methi erteliyorum, temizlik konusunu ise başka şekilde çözeceğim kendim havalar ısınınca. (Walnut shell). Teşekkürler bilgi için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWalnut shell uygulamasi yapan bir yer bulamamistim ben istanbulda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOcc oncesi bi kac resim (arac n14)
DP tikanmisti. Ve motor hasar almaya baslamisti. Motor yenilendi ve occ takildi. Dikkat edilirse 2 giris 2 cikisli cift tuplu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
kapak actiktan sonra surekli methanol basicaksaniz gerek olmayabilir occ'e. ama ben olsam ne olur ne olmaz takardim yine de..doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
Yorum Yap