Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

r56 cooper s jcw egzozmu sanayi işimi ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    Dediğimi anlamadınız

"İleride" diyorum, yapmak isterseniz dönüşü olmaz. Ya da çok uğraştırır.
    Cooper S egsoz içerisi boşaltıldığında çap ve kullanılan iç materyal sonucu o sesi yakalayamıyorsunuz.

Diyelim sesi beğenmediniz veya kısık geldi. Orta susturucuyu söktünüz. İşte o zaman da manifoldlu şahin e döner sesi. Sadece gürültü kirliliği yaratır.

Gidip catback egsoz yaptırın az daha pahalı olur ama orjinali de açmamış olursun

Bir yorum yaz:

• Deniz
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    İlerde bir gün ortayı sökmek isterseniz, duramazsınız araba da bizzat denedim onaylamıyorum
    Ortadan kastınız orta susturucu ise amacımız zaten o değil. Videoda görüldüğü üzere son susturucuda işlem yapıp sesi toklaştırmak. Hoş bu videoda egzozun içi tamamen boşaltılıyor. Benim fikrim arkadaki küçük odayı boşaltmak sadece. Orjinal jcw egzozda da bu böyle değil mi zaten ? Hacim olarak daha küçük bir yapısı yok mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    r56 cooper s jcw egzozmu sanayi işimi ?

Aslı Deniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    youtube da gezinirken ne buldum bana mantıklı geldi videodaki sadece küçük olan ikinci odayı iptal edersek bence jcw egzoz kıvamını yakalarız yorumlar nedir ?

Benimde sonda bu tarz bir işlem var ve ortada custom tüp var komple 63 lük borularım ses sadece dp li bir s ten cok daha fazla değil daha rahat ve daha tok bir ses elde ettim yazılımdan sonra egzoz videosu yüklemiştim sanırım o zaman sadece dp vardı ☺

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Deniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    youtube da gezinirken ne buldum bana mantıklı geldi videodaki sadece küçük olan ikinci odayı iptal edersek bence jcw egzoz kıvamını yakalarız yorumlar nedir ?

İlerde bir gün ortayı sökmek isterseniz, duramazsınız araba da bizzat denedim onaylamıyorum

Bir yorum yaz:

• Deniz
    yanıtladı

En son düzenleyen Deniz; 24-01-17, 22:47.

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Aynen dostum duydumki alev atıyormussun dedim bu kadar yükledik bizde hakkını verelim
    Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Manic E geçmişsin hayırlı olsun görüşemedik o gün kusura bakma [emoji5]

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    Aslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Burdan da yazayım tekrar SS DP + Orta iptal custom 63mm düz boru + SS son susturucu efsane oldu buarada araçta manic stage 2 1.5bar yazılım mevcut
    Manic E geçmişsin hayırlı olsun görüşemedik o gün kusura bakma [emoji5]

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Burdan da yazayım tekrar SS DP + Orta iptal custom 63mm düz boru + SS son susturucu efsane oldu buarada araçta manic stage 2 1.5bar yazılım mevcut

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benimde aracım stage 2 egzoz yarın değişicek ara borular üst devir ve hızlarda arabanın boğulduğunu bariz hissediyorm jcw sonla s sonun arasında iç boru çaplarında fark varmış 1.5 kat daha büyük jcw deki borular yarın 63 lük ara boru custom 63 lük girişi olan orta susturucu ve son susturucunun içini Değiştiricez bakalım Nasıl olucak

ses videosu bekliyoruz before/after

Bir yorum yaz:

• Alpr.clk
    yanıtladı
    Benimde aracım stage 2 egzoz yarın değişicek ara borular üst devir ve hızlarda arabanın boğulduğunu bariz hissediyorm jcw sonla s sonun arasında iç boru çaplarında fark varmış 1.5 kat daha büyük jcw deki borular yarın 63 lük ara boru custom 63 lük girişi olan orta susturucu ve son susturucunun içini Değiştiricez bakalım Nasıl olucak

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Ben şu an r58s aracımda komple jcw egzoz ve 63lük dp kullanıyorum çok memnunum hem ses hem üst devirlerin canlanması açısından

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Ben 63'lük sadece standart halinde kullandım, sonrasında gerçi 70'lik yapmıştık.

Son setup (GTX turbo'lu hali) downpipe 80, geri kalan 76mm idi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    63lul baya rahatlatiyor. Hatta biz dev disinda butun araclarda 63luk kullandik sanirim bugune kadar. Ama sizin kombininiz en iyi ses kombini bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı MiniVolks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bir konu daha hortlatmak istiyorum

Aracım r56 jcw intercooler + dp + dv +aem filtre + sonda jcw son susturucu mevcut
    ( orta susturucu üstünde )

Orjinal ara boruların çapını nedir ???
    60lık ara boruya geçmeyi düşünüyorum 60 lığa geçmek rahatlatırmı ?
    yanlış hatırlamıyorsam 57mm jcw egzoz boru çapı. 63 mm rahatlatacaktır. hatta 63mm kullanan arkadaşlarda görünce yazacaktır konuya

Bir yorum yaz:

• MiniVolks
    yanıtladı
    Bir konu daha hortlatmak istiyorum

Aracım r56 jcw intercooler + dp + dv +aem filtre + sonda jcw son susturucu mevcut
    ( orta susturucu üstünde )

Orjinal ara boruların çapını nedir ???
    60lık ara boruya geçmeyi düşünüyorum 60 lığa geçmek rahatlatırmı ?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X