Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
r56 cooper s jcw egzozmu sanayi işimi ?
Çöküş
X
-
Abi dev lam ve sec'de 70e donduk biz. Ki au an dev 76ya donuyor buyuk turbo egzantrik vs koydugu icin. Ama bilmiyorum bence cok germiceksen 70 gereksiz olabilir
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi ben 63mm Miltek dp/ 63mm boru universal kucuk 63 orta susturucu sonda fjcw isi bos var alt devirde iyi ama ustlerde biraz rahatsiz otuyo,Tabi ben seviyorum 😂
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
alt devirlerdeki gürültü trafikte vs çok kafa şişiriyor... üst devirlerde yırtsın kendini hiç dert değil
Bir yorum yaz:
-
70 aslında benim aklımda olan ama 63 ile de verim alırım diye düşünüyorum. 1.5 cont basınç var emişte, dışarı atabilirmi rahatlıkla 63 de ondan emin olamıyorum. deneme yanılmada pek yapmak istemiyorum aslında..Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster63 mm ideal abi, 70e cikmanin geregi yok bana sorarsan.
Bir yorum yaz:
-
Abi ben 63mm Miltek dp/ 63mm boru universal kucuk 63 orta susturucu sonda fjcw isi bos var alt devirde iyi ama ustlerde biraz rahatsiz otuyo,Tabi ben seviyorum 😂
Bir yorum yaz:
-
magirus gibi gezip, her patlatmada tüm alarmlı arabaları gösterecek bir ses istemiyorum abi. orj jcw + dp ile ses çoook güzel ama birazda rahatlatmam lazım aracı. orj jcw egzoz dan ortayı çıkartınca bile araç rahatladığını hissettiriyor. alt devirlerde ortalığı ayağa kaldırmayacak bir son susturucu ile boruları genişletmek planım ama kaç mm ideal olur ondan emin değilim. onu da siz söyliceksiniz sanırımAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi patirti her sekilde oluyor
Bir yorum yaz:
-
Abi patirti her sekilde oluyorAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarabayı rahatlatmam lazım benimde. bugün orta susturucuyu söktüm yinede fazla sıkışıyor çıkan hava. ne zamandır da aklımda çıkış için bişeyler yapmak... fazla patırtı yapmayacak şekilde ne tavsiye edersiniz ?
Bir yorum yaz:
-
arabayı rahatlatmam lazım benimde. bugün orta susturucuyu söktüm yinede fazla sıkışıyor çıkan hava. ne zamandır da aklımda çıkış için bişeyler yapmak... fazla patırtı yapmayacak şekilde ne tavsiye edersiniz ?
Bir yorum yaz:
-
Fabrika cikisli John cooper works factory diye geciyor.Bu kafa olan egzoz Jcw tuning kitte gelen egsoz takimi.Jcw egzoz diye geciyor yine.Orjinaller fjcw diye geciyor.
Bir yorum yaz:
-
Evet biraz daha küçük r60 alacaktım ilk bana büyük geldi ama tsbi tercih meselesi
Bir yorum yaz:
-
R60inkine gore daha mi kucuk peki?Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÜzerinde john cooper works yazıyor
Bir yorum yaz:
-
Aynen rahatlatir bayaAslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynen capraz kesılmıs bızdekıde bugun egzozcuda benım orjınal boruları olctum 55 56 lık bırsy cıktı 65 lık yapınca baya rahatlıcak
ses videosu bekliyorum
Bir yorum yaz:
-
aynen capraz kesılmıs bızdekıde bugun egzozcuda benım orjınal boruları olctum 55 56 lık bırsy cıktı 65 lık yapınca baya rahatlıcakAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrjinal jcw kafalari, caprazlamasina kesilmis 70lik boru gibi zaten, o uzerine takilan,ustunde jcw yazan kafalar r60in kafasi. Baya da pahali
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: