Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI lerimize hangi yazılımı kullanıyoruz.
Çöküş
X
-
[QUOTE=caann;68791][QUOTE=DOA29;68753]Aslı caann tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Otomatik vites bi CM JCW ye manic yapildi, meth dahil vardi ama tam alinan gucu hatirlamiyorum aren konuyu gordugunde paylasacaktir.
Konu otomatik vites olunca dr da cok iyi is cikariyor o yuzden aralarinda hizmet vs dusunup karar vermek lazim.
Bu arada secenekler arasinda powershop custom yazilim da olabilir, baycu abi cok guzel isler cikariyor otomatik minilerde. Furkanin JCW sini ve Alen abinin CMini o yapti diye biliyorum, onlardan da fikir alabilirsin.
Yazılım olarak bende custom düşünüyorum. manic de tavsiyeler üzerine aklımı çeldi maslağa yolum düşünce sizlere haber vereceğim; belki yine oralarda olursunuz sohbet ederiz.doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
[QUOTE=DOA29;68801][QUOTE=caann;68791]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
asagi yukari her gun o taraflarda oluyorum ben
Yorum Yap
-
Ben de Powershop'da Baycu custom yazılım kullandım. Öncelikle kalite anlamında buram buram hissettiriyorlar. Aracın sağlıklı en iyi halini öneriyorlar. Farklı yerlerde yalnız DYNO amaçlı yapılan ve aracı tehdit edecek durumda yapılan bir çok çalışma duydum gördüm. Kaldıki Doğa ve Mert'in dyno day'deki sonuçları ile şuanki durumlar göz önünde bulundurulursa Powershop ve onların öncülüğünde MANIC müthiş bir güç. Bir kere gidip geleyim isteyen hakkını versin diyen MANIC yapar. Anlatmaya gerek yok, ucuzun etin yahnisini hepiniz bilirsiniz1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Aslı caann tarafından gönderilmiş Mesajı gösterotomatik vitesin acı gerçekleri artık bana aduket çekiyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
MINI lerimize hangi yazılımı kullanıyoruz.
Merhaba arkadaşlar.
Biliyorsunuz sevgili Alenden bu konuyu açmasını rica eden bendim. O yüzden yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için sadece okumakla yetindim. Anlaşılan bir önceki arabamda da kullandığım doğru tercihmiş. Bu arabam da da Powershop tan manic yaptıracağım. Hatta Izmir den başka yaptırmak isteyen arkadaşlar ile toplanıp beraber bir ecu tuning roadster trip yapacakmışız gibi görünüyor. henüz Powershop Onur un haberi yok ama tüm diğer arkadaşların da hemfikir olduğu üzere ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına şüphemiz yok. En azından içimiz rahat olacak. Ilk durak ayn Ahmet Bey ve Yusuf Bey parçalar takılacak daha sonra da Powerhop Onur Bey manic yazılım yapılacak. Daha önceden de Powershop yazılım kullanmama rağmen diğer tüm arkadaşlarımızın yazdıklarını ilgiyle okudum. Yazılımda kesinlikle doğru seçim yaptığımı bir kez daha anladım. Yazan ve emeği geçen herkese teşekkürler.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son düzenleyen Swiss Hotelier; 08-07-14, 13:53.Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
[QUOTE]Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOtomatik vites jcw 245 beygir olan arac mevcut suanda ; benim aracim 230 beygir otomatik vites ve custom yazilim var bycu abi yapti yazilimini ve aracimdaki parcalarda kutu ici flitre dv ve komple iskender egzos mevcut ve bu ekstralarla alinan guc gayet tatmin edici ama senin aklindaki parca listesinde cooler dan methanol e ust kapaktan egzantrige kadar herseyi koymaksa tabiki suan icin otomatik senin istegine cvap vermiyecektir ama kafandaki parca listesi asiriya kacmayacak bir liste ise otomatik vites bir sorun teskil etmeyecektir yani senin degiminle aduket atmaz sana
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba arkadaşlar.
Biliyorsunuz sevgili Alenden bu konuyu açmasını rica eden bendim. O yüzden yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için sadece okumakla yetindim. Anlaşılan bir önceki arabamda da kullandığım doğru tercihmiş. Bu arabam da da Powershop tan manic yaptıracağım. Hatta Izmir den başka yaptırmak isteyen arkadaşlar ile toplanıp beraber bir ecu tuning roadster trip yapacakmışız gibi görünüyor. henüz Powershop Onur un haberi yok ama tüm diğer arkadaşların da hemfikir olduğu üzere ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına şüphemiz yok. En azından içimiz rahat olacak. Ilk durak ayn Ahmet Bey ve Yusuf Bey parçalar takılacak daha sonra da Powerhop Onur Bey manic yazılım yapılacak. Daha önceden de Powershop yazılım kullanmama rağmen diğer tüm arkadaşlarımızın yazdıklarını ilgiyle okudum. Yazılımda kesinlikle doğru seçim yaptığımı bir kez daha anladım. Yazan ve emeği geçen herkese teşekkürler.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
[QUOTE=ALIENLOVE;68907]Aslı caann tarafından gönderilmiş Mesajı göster
En kötü alacagın 220 li beygirler olur yetmez mi?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
[QUOTE=ALIENLOVE;68907]Aslı caann tarafından gönderilmiş Mesajı göster
En kötü alacagın 220 li beygirler olur yetmez mi?
Yorum Yap
-
[QUOTE][QUOTE=DOA29;68908]Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Mcs den jcw gucunden bile fazla guc almak bence gayet iyi fazlasini isteyenlere de dev ornegini verebiliriz tabi
Yorum Yap
-
Cumartesi gel istersen AYN'ye, ayara cikacagiz DEV ile fikir verme acisindan yardimci olabilirim..
Otomatik tecrubemde var1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCumartesi gel istersen AYN'ye, ayara cikacagiz DEV ile fikir verme acisindan yardimci olabilirim..
Otomatik tecrubemde var
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCumartesi gel istersen AYN'ye, ayara cikacagiz DEV ile fikir verme acisindan yardimci olabilirim..
Otomatik tecrubemde varsigpic
Yorum Yap
Yorum Yap