Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI lerimize hangi yazılımı kullanıyoruz.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• MeOnYa
    yanıtladı
    İkisini de kullanmış biri olarak Powershop dan cok daha fazla memnun kalmıştım

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    powershop yazilim cok basarili

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Dr ecu tam bilmemekle birlikte powershop yazılım kullanmıştım custom , çok memnun kalmıştım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• GB246
    yanıtladı
    Evet

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Dr Ecuyu sil mi diyosun yani

Bir yorum yaz:

• GB246
    yanıtladı
    Aslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aracım R56 JCW suan Dr Ecu yazılım var ve arabayı yükleme kararı aldım ve sonrasında upgrade yine dr ecuda yaptırıcam acaba yeterli olur mu yoksa yeniden manic mi yaptırmam lazım Yoksa upgrade sonrası aynı havayı yakarlarmıyım
    Manic fiyati yuksek gelirse powershop custom (baycu) yazilim tavsiye ederim

Bir yorum yaz:

• DrAGA
    yanıtladı
    Aracım R56 JCW suan Dr Ecu yazılım var ve arabayı yükleme kararı aldım ve sonrasında upgrade yine dr ecuda yaptırıcam acaba yeterli olur mu yoksa yeniden manic mi yaptırmam lazım Yoksa upgrade sonrası aynı havayı yakarlarmıyım

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Yazılımı atan firma zaten yazılımı yedekliyor. Neden borusan da resetliyorsunuz ?

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    yanıtladı
    Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    yazılım mini için iyi düşünülmesi gereken bir mesele, keza ben orjinal yazılıma dönmek istediğimde borusan'dan güncelleme sırasında herhangi bir olumsuz durum olması halinde motor beyninin değişmesi gerekebileceği uyarısını aldım 10 araçtan 3 ünde geri dönüş sırasında problem yaşadıklarını söylediler.
    Hocam geri dönüş yaptırabildiniz mi , sonuc ne oldu?

Bir yorum yaz:

• hhakankaya
    yanıtladı
    yazılım mini için iyi düşünülmesi gereken bir mesele, keza ben orjinal yazılıma dönmek istediğimde borusan'dan güncelleme sırasında herhangi bir olumsuz durum olması halinde motor beyninin değişmesi gerekebileceği uyarısını aldım 10 araçtan 3 ünde geri dönüş sırasında problem yaşadıklarını söylediler.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    gerçi ben alışkınım yüksek sesle yaşamaya da işin içine kız arkadaş girince yok bu çok ses çıkarıyor bilmem ne bıkbık işin aslı o çaktırmıyorum hahaha
    abi dusuk devirde kullandiginda ses bile cikarmiyo, yuksek devire ciktiginda da kesinlikle rahatsiz edici bir yani yok

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bir sure sonra o sesi duymuyorsun bile

gerçi ben alışkınım yüksek sesle yaşamaya da işin içine kız arkadaş girince yok bu çok ses çıkarıyor bilmem ne bıkbık işin aslı o çaktırmıyorum hahaha

Bir yorum yaz:

• mrtmltp
    yanıtladı
    Ben de manic stage 1+ kullanıyorum gayet memnunum

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi downpipe'dan tek suphem aracin ustu acik uzun yol yaparken sesten rahatsiz olurmuyum korkusu var

Bir sure sonra o sesi duymuyorsun bile

Bir yorum yaz:

• Hendrix
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    downpipe + stg1 yazilim tatli olabilir. biraz daha keyifli olur arac
    Abi downpipe'dan tek suphem aracin ustu acik uzun yol yaparken sesten rahatsiz olurmuyum korkusu var

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X