Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI lerimize hangi yazılımı kullanıyoruz.
Çöküş
X
-
Dr ecu tam bilmemekle birlikte powershop yazılım kullanmıştım custom , çok memnun kalmıştım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Manic fiyati yuksek gelirse powershop custom (baycu) yazilim tavsiye ederimAslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracım R56 JCW suan Dr Ecu yazılım var ve arabayı yükleme kararı aldım ve sonrasında upgrade yine dr ecuda yaptırıcam acaba yeterli olur mu yoksa yeniden manic mi yaptırmam lazım Yoksa upgrade sonrası aynı havayı yakarlarmıyım
Bir yorum yaz:
-
Aracım R56 JCW suan Dr Ecu yazılım var ve arabayı yükleme kararı aldım ve sonrasında upgrade yine dr ecuda yaptırıcam acaba yeterli olur mu yoksa yeniden manic mi yaptırmam lazım Yoksa upgrade sonrası aynı havayı yakarlarmıyım
Bir yorum yaz:
-
Yazılımı atan firma zaten yazılımı yedekliyor. Neden borusan da resetliyorsunuz ?
Bir yorum yaz:
-
Hocam geri dönüş yaptırabildiniz mi , sonuc ne oldu?Aslı hhakankaya tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryazılım mini için iyi düşünülmesi gereken bir mesele, keza ben orjinal yazılıma dönmek istediğimde borusan'dan güncelleme sırasında herhangi bir olumsuz durum olması halinde motor beyninin değişmesi gerekebileceği uyarısını aldım 10 araçtan 3 ünde geri dönüş sırasında problem yaşadıklarını söylediler.
Bir yorum yaz:
-
yazılım mini için iyi düşünülmesi gereken bir mesele, keza ben orjinal yazılıma dönmek istediğimde borusan'dan güncelleme sırasında herhangi bir olumsuz durum olması halinde motor beyninin değişmesi gerekebileceği uyarısını aldım 10 araçtan 3 ünde geri dönüş sırasında problem yaşadıklarını söylediler.
Bir yorum yaz:
-
abi dusuk devirde kullandiginda ses bile cikarmiyo, yuksek devire ciktiginda da kesinlikle rahatsiz edici bir yani yokAslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı göstergerçi ben alışkınım yüksek sesle yaşamaya da işin içine kız arkadaş girince yok bu çok ses çıkarıyor bilmem ne bıkbık işin aslı o çaktırmıyorum hahaha
Bir yorum yaz:
-
gerçi ben alışkınım yüksek sesle yaşamaya da işin içine kız arkadaş girince yok bu çok ses çıkarıyor bilmem ne bıkbık işin aslı o çaktırmıyorum hahahaAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir sure sonra o sesi duymuyorsun bile
Bir yorum yaz:
-
Bir sure sonra o sesi duymuyorsun bileAslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi downpipe'dan tek suphem aracin ustu acik uzun yol yaparken sesten rahatsiz olurmuyum korkusu var
Bir yorum yaz:
-
Abi downpipe'dan tek suphem aracin ustu acik uzun yol yaparken sesten rahatsiz olurmuyum korkusu varAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdownpipe + stg1 yazilim tatli olabilir. biraz daha keyifli olur arac

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: