Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI lerimize hangi yazılımı kullanıyoruz.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ben arabama KAstyle'da yazilim yaptirmistim. Sadece kutu içi filtre ve custom egzoz ile R56 JCW manuel de güzel değerler aldık. Oktan olarak 97 oktan kullandık (olcumlerde 87 oktan civari ciktigini duydum).

243 hp aldık. Tork olarak beklediğimin altında da kalsak bir sonraki güncellemeyi yukleme firsatim olmadan arabayi sattim.
    Gonul rahatligiyla yaptirabilirsiniz. Once ve sonra olarak Dyno sonuclarini da gosteriyorlar.

Grafigi ektedir:

Eklenen Dosyalar
    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Benim aracımda da (n18 otomatik) dr.ecu yazılım var. ilk yazılımı yaptığında gaza oturunca araç kesme yapıyordu sonra yazılımı güncelledi ve düzelti. otomatik vitesler manueller gibi aynı peak basıncı görünce kendini kısıyormuş. şimdi güzel memnunum.

ama bence yazılım yaptıracak arkadaşlara 200 lira fazla verip dyno üzerinde custom yazılım yaptırmalı.

Yorum Yap

Dikkat ederseniz, ben de bu yuzden 'bu konulardaki bilgilerimizi de bulusmalarimizda karsilikli konusarak paylasabiliriz.' diye yazmistim.

Cunku hizmet 'sanal tatmine girer', herkezin 'memnuniyet esigi' birbirinden farkli olabilir.

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Dikkat ederseniz, ben de bu yuzden 'bu konulardaki bilgilerimizi de bulusmalarimizda karsilikli konusarak paylasabiliriz.' diye yazmistim.

Cunku hizmet 'sanal tatmine girer', herkezin 'memnuniyet esigi' birbirinden farkli olabilir.

Wishman
          Bi ara istanbul a dogru gelde sana kendi yaptigim yazilimimi anlatim deniz aslani!

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Antalya'da yaşamama rağmen zamanında kendi çapımda bende bayağı bir kurcalamıştım...O zamanlar manic vs yoktu bır nevı mecburduk yaptırdık kaç yazılım kaç güncelleme yapıldı sayısını hatırlamıyorum en sonunda aracı komple stock hale getirip sattım...açıklamam yeterlidir umarım gözü kapalı ''manic'' diyorum

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Antalya'da yaşamama rağmen zamanında kendi çapımda bende bayağı bir kurcalamıştım...O zamanlar manic vs yoktu bır nevı mecburduk yaptırdık kaç yazılım kaç güncelleme yapıldı sayısını hatırlamıyorum en sonunda aracı komple stock hale getirip sattım...açıklamam yeterlidir umarım gözü kapalı ''manic'' diyorum
              Bence geri donmelisin
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

peki manic için fiyat nedir şu anda?2012 jcw için...

Yorum Yap

Aslı vamos tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  peki manic için fiyat nedir şu anda?2012 jcw için...
                  600 euro civari olmasi lazim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                  doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                  2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                  3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                  4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                  5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                  6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                  7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                  8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    600 euro civari olmasi lazim

bize de mi 600 euro

Yorum Yap

[QUOTE]
                      Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Ecu fast ozgunun iyi bir yazilimci oldugu tartisilmaz bir gercek. Bugune kadar ayarladigi arabalari ilgili herkes gormus ve nasil sonuclar aldigini tecrube etmistir.

Ayni sonuc Otomatik vites R56 lar ve jcw ler icin de gecerli. Gurkanin araci olan COP01 in dyno verisine bakildiginda, ki powershop ekibinin yorumu da bu sekilde oldu, bu aracta alinabilecek en iyi sonuc cikti ortaya.
                      Ancak soyle de bir gercek var ki, benim aracim gibi manuel vites R56 JCW ler ecu fast yazilimla yeterli sonuc elde edemiyor hatta standart gucun bile altinda sonuclar aliniyor.
                      Gerçektende Lam10 çok başaralı bir araç olmuş videolarda gidişine hayran kalmıştım. Ancak benim aracım malesef otomatik, gerekli parçaları temin edince (dp,dv,intercooler,aem cai,aem meth, egsoz vs.) bu haliyle sen olsan manic mi yoksa dr.ecu mu derdin? bunları soruyorum ama sırf otomatik olduğu için şanzumandan da başım belaya girecek düşüncesi nedeniyle de başlayamadım. zaten çalışmaktan dolayı bu konulara vakit kalmıyor

Yorum Yap

[QUOTE=caann;68732]
                        Gerçektende Lam10 çok başaralı bir araç olmuş videolarda gidişine hayran kalmıştım. Ancak benim aracım malesef otomatik, gerekli parçaları temin edince (dp,dv,intercooler,aem cai,aem meth, egsoz vs.) bu haliyle sen olsan manic mi yoksa dr.ecu mu derdin? bunları soruyorum ama sırf otomatik olduğu için şanzumandan da başım belaya girecek düşüncesi nedeniyle de başlayamadım. zaten çalışmaktan dolayı bu konulara vakit kalmıyor
                        Otomatik vites bi CM JCW ye manic yapildi, meth dahil vardi ama tam alinan gucu hatirlamiyorum aren konuyu gordugunde paylasacaktir.
                        Konu otomatik vites olunca dr da cok iyi is cikariyor o yuzden aralarinda hizmet vs dusunup karar vermek lazim.
                        Bu arada secenekler arasinda powershop custom yazilim da olabilir, baycu abi cok guzel isler cikariyor otomatik minilerde. Furkanin JCW sini ve Alen abinin CMini o yapti diye biliyorum, onlardan da fikir alabilirsin.

doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                        2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                        3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                        4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                        5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                        6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                        7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                        8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

[QUOTE=caann;68732]
                          Aracımda Baycu custom var otomatik oldugu için 221 beygiri gecemedik daha fazla basınc acmamıza sanzıman izin vermediginden CM ALL4 ile aldıgımız max budur aracımdaki setup Forge DV İskendern DP cat iptali BMC drop in airfilter 335 bobindir. Aynı Setup +komple MIlltek eksoz ile Oktay arkadasımızda 2013 model Cm ALL4 da vardır o da aynı beygirleri alabildi ne yazık ki daha üstü Şanzımana yazılım yapılamadıgından mümkün degil.
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

[QUOTE=DOA29;68753][QUOTE=caann;68732]

Otomatik vites bi CM JCW ye manic yapildi, meth dahil vardi ama tam alinan gucu hatirlamiyorum aren konuyu gordugunde paylasacaktir.
                            Konu otomatik vites olunca dr da cok iyi is cikariyor o yuzden aralarinda hizmet vs dusunup karar vermek lazim.
                            Bu arada secenekler arasinda powershop custom yazilim da olabilir, baycu abi cok guzel isler cikariyor otomatik minilerde. Furkanin JCW sini ve Alen abinin CMini o yapti diye biliyorum, onlardan da fikir alabilirsin.

Yazılım olarak bende custom düşünüyorum. manic de tavsiyeler üzerine aklımı çeldi maslağa yolum düşünce sizlere haber vereceğim; belki yine oralarda olursunuz sohbet ederiz.

Yorum Yap

otomatik vitesin acı gerçekleri artık bana aduket çekiyor

Yorum Yap

Aslı caann tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                otomatik vitesin acı gerçekleri artık bana aduket çekiyor
                                Bir daha MINI alsam yine otomatik alırım ancak ikinci araba olarak JCW alırsam sadece düz vites alırım. Veya İstanbul dışına taşınırsam düz vites alırım bana 221 beygir yetiyor acıkcası ama yetmeyecek olan adama zaten Manuel alıyor O yüzden üzülecek birşey yok İstanbulda bel fıtıgı olmayan kalmadı trafik yüzünden
                                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X