Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Blow-off üzerinde olan bir dump valve ile buna yakın bir ses alabilirsin. Marka seçeneklerin Forge ya da HKS olabilir, ikisinin arasında az da olsa ses farkı var.
Bilmediğimden soruyorum, Bende de yüklenip bırakınca tısss sesi çıkıyor. Dumpvalve var mı yok mu bilmiyorum, bana filtreden dediler. Alta filtre kiti mevcut ses neyin sesidir
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bilmediğimden soruyorum, Bende de yüklenip bırakınca tısss sesi çıkıyor. Dumpvalve var mı yok mu bilmiyorum, bana filtreden dediler. Alta filtre kiti mevcut ses neyin sesidir
seninki alta filtreden geliyor.Onu da denemiştim.Onun da sesi güzeldir.
Melih sende ki tısss sesi blow off'ta olabilir, sonuçta dump valve olmadan da blow-off takılabiliyor. Sadece filtre ile tısss sesi alabileceğini sanmam. Bir de yüklenip bırakınca değil filtre yüklenirken emiş sesi verirler. Ayağını çekince geliyor ise bu ses blow off vardır arabanda
Melih sende ki tısss sesi blow off'ta olabilir, sonuçta dump valve olmadan da blow-off takılabiliyor. Sadece filtre ile tısss sesi alabileceğini sanmam. Bir de yüklenip bırakınca değil filtre yüklenirken emiş sesi verirler. Ayağını çekince geliyor ise bu ses blow off vardır arabanda
Motor içinde blow off yok. Blow off daha önce dizelde kullandım, ona benzer birşey göremedim . Motor kaputu açıkken yüklenip bırakıyorsunuz ses filtrenin ordan geliyor zaten. Bende anlamadım ama blow off olcağını sanmıyorum
Mesajı göster
Motor içinde blow off yok. Blow off daha önce dizelde kullandım, ona benzer birşey göremedim . Motor kaputu açıkken yüklenip bırakıyorsunuz ses filtrenin ordan geliyor zaten. Bende anlamadım ama blow off olcağını sanmıyorum
Havafiltresi takınca gelen ses wastegate den cıkıyor.
Blow-off üzerinde olan bir dump valve ile buna yakın bir ses alabilirsin. Marka seçeneklerin Forge ya da HKS olabilir, ikisinin arasında az da olsa ses farkı var.
DV ve BOV birlikte olunca mı bu ses geliyor ? Blov off lu dump valve mi var yoksa ? Nasıl bir ürün acaba ?
Ayın 19unda organizasyona gel ben sana bol bol bunu da dinletirim , downpipe da dinletirim veya ne zaman istersen gel dinletiym.
Bir aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım inşallah .. Sizde sadece dump valve mi var ve sadece dump valve yapsam bu sesi alır mıyım ? Siz hangi dump valve tercih ettiniz marka v.s. tavsiye edebilirmisin.
Mesajı göster
Melihcim arkadaşın 1.4 tsi leona kutu içi BMC filtre taktık ondada bu ses oldu senin ses arkadaşların söylediği gibi filtreden geliyor bencede.
Bende de DV üzerinde BOV var marka olarak Forge kullanıyorum gayet memnunum. İşlemleri yapmadan önce sadece blow-off kullanıyordum ses daha yüksekti fakat işlevsel değildi. Şimdi daha tok ve işlevsel bir ses alıyorum DV alırken ister BOV taktır ister taktırma o sana kalmış...
Yorum Yap