Arkadaşlar araca yavaş yavaş dokunmaya başlamak istiyorum ancak fazla birşey yapmayacağım kafamdakileri aşağıda belirttim sizden fikir bekliyorum ;
-Yazılım : Kesin Ecufastte yaptıracağım daha önce 106 GTI aracımda kullandım. Bu konuda tereddütüm yok ancak bilgi ve fikirlerinize açığım.
-Hava filtresi kiti : Alta veya AEM komple kit arasında kaldım. Aem komple kiti DD tune getiriyor sanırım Türkiyede (Filtre , boruları , cooper s havalandırma ilave kanal parçası , motor üstü sıcaklığını tutmak için saç parça) ancak fiyat çok yüksek 1.200 TL civarı. Ebay de 350 USD civarlarında + shipping gelecek. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Egsoz : Hafif bir egsoz sesi istiyorum , yeni bir bebeğimiz var Cooper her ne kadar 2. araçta olsa günlük kullanmak istiyorum , gazlamadığım zaman çok rahatsızlık vermeyecek gazlayınca hafif güzel bir ses alabileceğim egsoz modifikasyonları nedir. Kafamda son susturucuya dokunmadan sadece orta ve kat iptali var.
Fikir ve yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler.
P.S.: Yazılım işine filtre ve egsozu hallettikten sonra gireceğim.
-Yazılım : Kesin Ecufastte yaptıracağım daha önce 106 GTI aracımda kullandım. Bu konuda tereddütüm yok ancak bilgi ve fikirlerinize açığım.
-Hava filtresi kiti : Alta veya AEM komple kit arasında kaldım. Aem komple kiti DD tune getiriyor sanırım Türkiyede (Filtre , boruları , cooper s havalandırma ilave kanal parçası , motor üstü sıcaklığını tutmak için saç parça) ancak fiyat çok yüksek 1.200 TL civarı. Ebay de 350 USD civarlarında + shipping gelecek. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Egsoz : Hafif bir egsoz sesi istiyorum , yeni bir bebeğimiz var Cooper her ne kadar 2. araçta olsa günlük kullanmak istiyorum , gazlamadığım zaman çok rahatsızlık vermeyecek gazlayınca hafif güzel bir ses alabileceğim egsoz modifikasyonları nedir. Kafamda son susturucuya dokunmadan sadece orta ve kat iptali var.
Fikir ve yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler.
P.S.: Yazılım işine filtre ve egsozu hallettikten sonra gireceğim.

orta iptaline gerek yok ben yaptım arabanın dengesini bile bozdu bir garip çalışır olmuştu. Downpipe yapınca stock egzoz bile üst devirlerde gayet güzel bir ses verir normal kullanımda kafa dinlersin. Kaçırdığım nokta var mı bilmiyorum ama teknik modlarda konu ile ilgili bilgi vereceklerdir zaten.
ama dediğim gibi r56 da bu şekilde değil durum hatta milltek sanırım jcwden çok daha tok ve derinden bir ses veriyor patlamaları arttırıyor sanırım. dediğim gibi en iyi çözüm youtube. yazılım ecufast filtre aem. bunlar çok güzel bir kombo zaten.
SOLD
Yorum Yap