Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
CAS Module paramater aktivasyonu
Çöküş
X
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSatılık ful full CM var 2011 21800km de isteyen varsa hemen verelim :P
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster2011 full jcw de satılık : ))) ahahhaah
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSatılık ful full CM var 2011 21800km de isteyen varsa hemen verelim :P
Yorum Yap
-
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTam full değilmiş gibi geldi bana aynaları katlanıyormu önemli olan bu ??
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryalnız şöyle bir durumda var abi, comfort fold mirrors özelliğini önce CAS sonrada FRM modülünden aktive etmek gerekiyor. Anladığım kadarıyla her iki modül içinde güncelleme gerekiyor. Ayna katlamayı, var olan modüller arasına eklenen ufak bir modül ilede yapabiliyoruz. Modüle araç kilitlendi sinyali gittiği zaman aynaları kapatıyor kilit açıldığında da aynaları açıyor. Hatta tilt mirrors in reverse özelliğinide aktif edebiliyor. Kendim için sipariş verip deneyeceğim müsait bir zamanda. Modül değişikliğinden daha ucuz olacağı kesin zaten
The 2013 CM has a different electrical system for controlling folding mirrors. Up to 11/2012 it was controlled by separate ECU/module which was not connected with any of the car's systems. It was pure electrical control without any logic nor memory.
From 11/2012 the mirror's folding is controlled by other module (either FRM or JBE - I do not remember by heart). The communication between ECU and each mirror is via LIN protocol, so each mirror has a control module build in. That is this mirrors can be 'programmed' to fold in/out by the key fob. Moreover the passenger mirror may adjust in down position when reversing.
So if you want to retrofit it to your car you will need to get:
- new 2013+ wing mirrors
- new FRM or JBE module
- upgrade wiring
- program/code
Yorum Yap
-
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi uğraşmayın böyle şeylerle ya üzülüyorum 😭😪😥😎😎😎
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla gidip seat leon alicam. Aynalari katlaniyor diye ))))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
( bu arada orjinali mail atabildin mi serkan)? 😊
Yorum Yap
-
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi uğraşmayın böyle şeylerle ya üzülüyorum
Yorum Yap
Yorum Yap