Sevgili SRKNZCN yoğun programında beni kırmadı ve bizim garajda 3 Modülün de parametrelerini aktif hale getirdik. Kendisi aracına daha önceden yapmıs oldugu için zaten yeterince iştah kabartıcı bir durum yarattı bana gelir gelmez. Kendisindeki ELM modülü bizim ebayden aldıgımız çin malı modulden daha hızlı ve kendi BMW applikasyonu oldugundan sıkıntısız bir biçimde bu aktivasyonlar yapılıyor. Yaptırmak isteyen olursa Serkanla kontaga gecebilirler yardımcı olacaktır.
Bizim yaptıgımız aktivasyonlar arasında
1- Kumanda Bagaj acma dugmesine ksıa basıslarda kısa hüzmeli farların anlık yakılabilmesi
2- Kumanda Bagaj acma düğmesine uzun basışda Panik alarmının çalması ( sadece MINI Alarm System olan araçlarda gecerli)
3- Kumanda Kilit düğmesine uzun basıldıgında camların ve sunroof un kapanması
4- Kumanda kapı acma dugmesine basıldıgında Sisler Parklar ve sinyallerin yumusak bir sekilde acılıp yanması. (istege baglı olarak farklı kombinasyonlar yapılabiliyor ben sisleri istedim)
Ayna katlama 2011 modellerde ayrı modül istediginden ne yazık ki calısmıyor ama 2013 modellerde calısıyor.
Emeklerinden dolayı Serkana tesekkur ederim.
Video asagıdadır.
Bizim yaptıgımız aktivasyonlar arasında
1- Kumanda Bagaj acma dugmesine ksıa basıslarda kısa hüzmeli farların anlık yakılabilmesi
2- Kumanda Bagaj acma düğmesine uzun basışda Panik alarmının çalması ( sadece MINI Alarm System olan araçlarda gecerli)
3- Kumanda Kilit düğmesine uzun basıldıgında camların ve sunroof un kapanması
4- Kumanda kapı acma dugmesine basıldıgında Sisler Parklar ve sinyallerin yumusak bir sekilde acılıp yanması. (istege baglı olarak farklı kombinasyonlar yapılabiliyor ben sisleri istedim)
Ayna katlama 2011 modellerde ayrı modül istediginden ne yazık ki calısmıyor ama 2013 modellerde calısıyor.
Emeklerinden dolayı Serkana tesekkur ederim.
Video asagıdadır.
Yorum Yap