Ben Far Tuning'de yaptırdım, o parça için ekstra 80TL ödedim, hatırladıkça içim cız ediyor
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
JOEY Mod - R56 far içi boyama
Çöküş
X
-
onun gorselini paylasabilirmisin uygun oldugun zaman cok merak ettim nasil duruyormus
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen Far Tuning'de yaptırdım, o parça için ekstra 80TL ödedim, hatırladıkça içim cız ediyorsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
O zaman before n after olarak bekliyoruz, hemde dusunen arkadaslarimiza da yardimci olmus olursun
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGörseli yenisini yaptırdığımda paylaşırım, utanıyorum şu an öyle gezmeyesigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGörseli yenisini yaptırdığımda paylaşırım, utanıyorum şu an öyle gezmeyesigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardeşim farı siyaha boyatmıştın,son durum ne bir güncel paylaşırmısın.Bende düşünüyorum da.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSana bizim eski R56 nın fotoları yollarım bulunca yolda gorursen bir bak sanayide oluyor araba genelede EJ6044 Fartuning yapmıstı ne bir atma oldu boyada ne de içerisinde bugu olustu bence düsünme yaptırsigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardeşim farı siyaha boyatmıştın,son durum ne bir güncel paylaşırmısın.Bende düşünüyorum da.
Montaj tabii ki Erdinç Abi'de yapıldı. Far işlerinde tek adres kanımca. Ne su alma, ne buhar, ne bir şey. Kaliteli işçilik.
[CENTER]
VENI, VIDI, MINI.
[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHocam ben farklı bir yola gittim, DuelL AG firmasının farın içine geçen karbon parçaları var onları satın aldım boyatma yerine. Aşırı pahalı bir çözüm ama değişik oldu
Montaj tabii ki Erdinç Abi'de yapıldı. Far işlerinde tek adres kanımca. Ne su alma, ne buhar, ne bir şey. Kaliteli işçilik.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOooo gercekten 1.sınıf bir haraket olmus Sorması ayıp ama forumda ayıp olmaz Duel ve Erdinc fiyatları nedir?sigpic
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOooo gercekten 1.sınıf bir haraket olmus Sorması ayıp ama forumda ayıp olmaz Duel ve Erdinc fiyatları nedir?
Duell fiyatına gelince, 800$ ödedim, kendimce hesabım orijinal farlarımı satsam 1000TL eder etmez, yeni tip siyah farlardan alsam 3000TL sıfırı, çıkması haydi 1500-1600TL'ye bulunsun. Aracım LCI olmadığı için yeni tip xenon beyinleri gerekecek, onlarda ebayden bakındım 200$'a falan bulunabiliyor çifti ama orijinalliği konusunda şüphelerim var.
Bu yüzden boyalı farlarımı üstüne 200TL alarak takas ettim, Duell'den karbon içleri sipariş ettim, Erdinç Abi'ye de 100TL takma ücreti ödedim.
İstediğim görüntüyü elde etmek için toplamda 1670TL harcamış oldum kısacası[CENTER]
VENI, VIDI, MINI.
[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFar boyama işlemine kredi kartıyla 450TL ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam, 300TL far boyası, 80TL merceğin altına gelen metal parça kesimi, + %18 kredi kartı komisyonu (fatura kesileceği için) = 448TL
Duell fiyatına gelince, 800$ ödedim, kendimce hesabım orijinal farlarımı satsam 1000TL eder etmez, yeni tip siyah farlardan alsam 3000TL sıfırı, çıkması haydi 1500-1600TL'ye bulunsun. Aracım LCI olmadığı için yeni tip xenon beyinleri gerekecek, onlarda ebayden bakındım 200$'a falan bulunabiliyor çifti ama orijinalliği konusunda şüphelerim var.
Bu yüzden boyalı farlarımı üstüne 200TL alarak takas ettim, Duell'den karbon içleri sipariş ettim, Erdinç Abi'ye de 100TL takma ücreti ödedim.
İstediğim görüntüyü elde etmek için toplamda 1670TL harcamış oldum kısacası
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster800 doları duyunca gözlerim yasardı Boyama 448 tl bence mantıklı yaptıgı işi biliyorum gercekten basarılı Countryman için düsünmüyor degilim acıkcası Metal parcanın üstüne de Bixenon yazısı basabiliyorsa tamamdır bu iş :P
Bu arada çıkma olarak siyah far bulup, onların içini de kendi farlarınıza entegre edebilirsiniz. O işi de Erdinç Abi yapabiliyor.[CENTER]
VENI, VIDI, MINI.
[/CENTER]
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMalesef bırakın o yazıyı yazmayı, metal kesimi de kesinlikle CNC falan değil, bildiğiniz elde kesilmiş gibiydi, yakından bakılınca yamukluklar; problemler göze batıyor o yüzden o parçayı ölçü aldırıp kendiniz yaptırmanız (bir tornacı vs. kolaylıkla yapabilir) çok daha faydalı olacaktır. Ama onun dışında boyası ve işçiliğine kesinlikle laf yok
Bu arada çıkma olarak siyah far bulup, onların içini de kendi farlarınıza entegre edebilirsiniz. O işi de Erdinç Abi yapabiliyor.
Yorum Yap
Yorum Yap