Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
O kadar cindesin bir ps3 almadin mi yahu al oynariz diycem saat farkindan sabah karsi kalkip oynamak zorunda kalicam iyisimi sen alma zaten ))
Wishman Reis geldi Admin Alen teknolojiyle arasi zorunluluktan iyi. Yoksa biraksan tutsu yakip odasinda kitap okur.
Wii kullandim bir zamanlar. Coca-Cola kapagindan hediye cikmisti. Ama grafik yetersizliklerinden dolayi bowling sewgimden oteye gitmedi. 3 ay sonra arkadasima sattim.
Playstation hikayemse PSP'den ibaret. Halen dolabimda kutusunun icerisinde duruyor ancak oynamayali 2 yildan fazla oldu. Ayrica satiliktir
XBox'im var. Ayni sekilde 2 yildan fazladir yatiyordu. Yurt disindan gelirken Kinect aldim. Baglamak icin guncellemek gerekiyordu. Haliyle icinde bulunan orjinal oyunlarin disinda indirdiklerimi de oynamami saglayan firmware gitti. Suan sadece orjinalleri oynatiyor. O yuzden kendiside kutusunda rafa kalkti. Ve satilik
iPod ve Android telefonumdaki oyunlarla gunumu geciriorm daha cok..
Teknoloji hayatımızı kolaylaştırdığı zaman ve bizi eğlendirdiği zaman çok güzel birşey.. TV'ler, telefonlar, bilgisayarlar, yazılımlar, uydular, sistemler vs... İlgilenenler için sonu olmayan bir dünya... Yetersiz internet, çabuk biten piller, pahalı yeni çıkanlar, hemen eskiyen yeniler bi kenara dursun şimdi ;
Gelelim eğlence boyutuna
Hemen hemen herkeste teknolojinin nimetlerinden bir oyun konsolu vardır diye düşünüyorum. Playstation, Xbox, Wii .. Online kullanıcı adlarımızı burada paylaşabilir, birbirimizi aynı platformlarda ekleyip oyun dünyasında keyifli rekabetlere ve eğlence dolu saatlere dalabiliriz boş vakitlerimizde
-> Ben Playstation kullanıcısıyım. Online kullanıcı adım [SIZE=3]FatihV[/SIZE] [SIZE=1](sistemde farkeder mi bilmiyorum ama "büyük F ile başlayıp bitişik büyük V ile bitiyor".)[/SIZE]
Bir yorum yaz: