Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Pratik Cozum(!)
Çöküş
X
-
bu widgetlar ne oluyor yaw ? daha çözemedim onu1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu widgetlar ne oluyor yaw ? daha çözemedim onu
facebook twitter 4sq gibi uygulamalarin ana ekrandaki pratik erisimini sagliyor..sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa arkidis ben Sadece Iphone kullanmıyorum Applecıyız ezelden simdi ne kadar demedigimi bırakmasam da benim ihtiyaclarıma cevap veriyor ama acıkcası Samsung Note3 veya S5 cıkınca Iphone 6 ile karsılastırıp karar vermeyi dusunuyorum. Yani 2014 benim için deigisim yılı olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı kramp tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen açıkcası ben de yıllardır apple kullanan birisi olarak geçen aylarda iphoneu terk ettim ve kesinlikle tavsiye ederim. Şarj sorununu çözmedikleri sürece de iphonea geçecegimi sanmıyorum. Note 2 aldım güzel telefon ama plastik kalitesi vs çok kötü geliyor bana. Bu nedenle htc one ın çıkmasını bekliyorum aklım şuanda o telefonda ama genel olarak androidi tavsiye ederim. Bir çok konuda artısı var diyebilirim.
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu widgetlar ne oluyor yaw ? daha çözemedim onu
Yorum Yap
-
Alen sozum sana degildi Kimse de uzerine alinmasin.
Ben bu lafi onume gecerli bir neden koyamayan insanlar icin soyluyorum.
Evet basit, evet tasarimi guzel(di) ama rakiplerinden FARK yaratan bir ozelligi bence yok. Kullanilmaz mi? elbette kullanilir.. Ama kimse demesin vazgecilmez, tek falan diye.
Birde Kramp note2'nin plastik kalitesinden bahsetmis. Haklida.. bende pek begenmiyorum. Ama baska taraftan bakarsakta mantikli oldugu yonleri var; Buyuk ekranindan dolayi arka tarafida buyuk tabiki ve plastikten daha saglam bir malzemeye gecse agirligi ve fiyati artacak. Beni cok mu rahatsiz ediyor? Hayir. Incelemek icin elimde tutmadigim surece pek umrumda da olmuyor. Yoksa tabiki bende isterim cok daha kaliteli bir maddeden yapilsin ayni fiyata
Widgetlar kisa yolun disinda programa girmeden de gorsel olarak bilgi sagliyor sana. Ornegin takvim Widget'lari, saat widget'lari vs, hava durumu widget'lari.. Alen'in dedigi gibi MCTR kisyollu bir Tapatalk widget'in olabiliyor. Yada istedigin herhangi bir contact'in widget'ini olusturabilir, tikladiginda ne yapmasini istedigini ayarlayabilirsin (ara, sms at, mail at, goruntule vs..)
Yorum Yap
Yorum Yap