Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bu arkadaşlar bizden mi?

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cem,

Benim sorunum yok, laf caktigimda yok. Ama kurdugun cumleyi tekrarladim bu kelimeleri sen kullandin canim.
    Ayrica gamzeyi bende cok severim, Ivanla da bir iki kez muhabbetimiz olmustur. Konunun bende yanlis yerlere gittiginin farkindayim. Yeni girebiliyorum yogunluktan oturu..

Bi konuda haklisiniz, sende luaide.. Kesinlikle yanlis olmasina ragmen tu kaka yapmayin aramizda yapanlarda var dediniz dogru. O bahsettiklerinde arkadasim, hatta bir taneside benim..

Gecenin 1inde 2sinde otobanda istedigimizi yaptik, yalan deil ama kimsenin ne canini tehlikeye attik. Ne de cok sukur baskasina zarar verdik. Hep kendimiz gorduk zarari.. akillandik.

Gidipte "wuu yeee makas attik oleyy" diye videoda cekmedik.. bu yapilan gupe gunduz afise edilmedir. Bazi arkadaslarimizda dogal olarak buna tepki gosteriyorlar.. amaaaaaaa !!!

Gelipte 3 4 ayda bir yazip, isini gorup cikabilirsin sorun yok. Ancak cahilce, sunca bunca gibi abuk subuk konusursan bunda yanlis dusunceler, kotu amaclar ararim.. Herkes haddini bilecek.

Gamzenin deli gibi kullandigini bende biliorum, ote yandan kotu niyetle yapmadiklarinin da farkindayim. Ancak videoya cekip hadi hit alalim davasi asil cahilcedir. Bu konuya yorum yapan cahil olmuyor yani
    O yuzden bir kac kere dusun oyle yaz.. yada hic yazma sen bilirsin
    aynen herkes haddini bilmeli ben 2 km makas atıyorum onlar 20 km makas atmış ayıp die bir çıkış olursa bende buna cahilce bir yaklaşım derim halada diyorum

plaka açık video çekmek zaten yanlış bir durum yapılanlarda sonuna kadar yanlış bizde yapıyoruz yanlış hepsi

sonuçta eski yada yeni arkadaşlarınız bu forumdakilerinde daha dikkatli yorumlar gerekir hatta konuşulmamsı bile gerekir dün özgün tech den bir telefonlda 30 sn de kaldırdı konuyu

Yorum Yap

Suanda bu video halka mal oldu. Icerisinde MINI var. Bir marka var ve bu marka uzerinde kurmus oldugumuz forjmun araclari var.
      Konuya tum TRde tepki yagio, agzi olan konustu diger sitelerde.. Bizim normalde foruma boyle videolar koydurmadigimizi iyi bilirsin. Ancak boyle bir konuda, markalar ve Miniler bu kadar ifsa olmusken kapatmak yanlis olurdu. Artik anonim oldu bu video.. sadece tu kaka konusulur. Buna maal verenler dusunsun.

Biraz bulusmalara gelirsen anlarsin nasil bir ortamda oldugumuzu.. Mesela Tarik kardesim, egsoz vardi aracinda ve Bursaya gittik. Dedik kesin takarlar bize, baglicaklar ama ne oldu Polisler "abi cok guzel bulusma olmus, supersiniz". diye tepkiler verirken.. ayrica halktan guzel tepkiler alirken, onlarin el salladigini gordugumuzde.. ulan tamam guzel isler yapioruz dusuncemiz olusuyor. Sor bakalim biz bir aradayken aracinda bir falso olan kisi sikintiya dusmusmu ?
      Markayi ve bizi zor duruma dusurecek bu hareketler kesinlikle tasvip edilemez. + ben kendi yaptiklarimida tasvip etmem..

Burada ki yorumlara takiksan, once youtube a ne biliim milliyete falan girip yorumlari oku. Ne ana kalmis ne baci ivan in plakasi her yerde, sozluk sayfalarinda bile dogmamis cocuguna sovmusler. Git onlari engelle buraya yazacagina

Buraya seviyesiz diyip kesip atinca, senden suphe etmeye basliyorum Cem..
      Sen sozunde dur bence, daha yazma buradaki uyeleri boklarken kendi yaptiklarini da unutma.. Hakkaten cahilce hareketler bunlar zaten, bende yaptim.. Arende yapti, Gurkanda yapti sende yaptin illaki herkes yapti.. Ama olabildigince dusuk riskle yaptik ve ifsa etmedik. Ama hic birisinde markaya bir zarar vermedik, kimseye bizi yargilama hakki tanimadik. Cunku kendimizi yargiladik

Bu arada baska forumdur, diger forum uyeleridir gibi bir yargi bir dusunce goruyorsan buna izin vermem.. Mesajlari bidaha okuyacagim. Bunu yapanlarda uyarilacaktir.
      Iki ekipte kendilerince biseyler yapmaya calisiyor ve markayi yukseltmeye calisiyor. Kimsenin emegi cope atilamaz, hele hele boyle konular yuzunden. 2 kisinin yaptiginida hic bir ekibe veya markaya baglatmam
      Selametle.. Ivanla Gamzeye selamlar. Dikkat etsinler, videoyu da kaldirmaya calissinlar ortaliktan madem arkadasisin bu kisilerin, buna cabala bize laf yetistirecegine lutfen..

Kerem
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bu arada arkadaslar, siz degerli uyelerimizden ricamdir. Sakin ama sakin baska forumdur vs.dir diyip baska ekipler hakkinda konusmayalim.
        Bizler onlar yok. Miniciler vardir. O ekipte guzel isler yapiyorlar, bizde iyi isler yapiyoruz.
        2 kisi yuzunden baskalarina mal etmeyelim halkin yaptigi gibi..
        Zaten okudugum kadariyla yapanda olmamis ancak hak yememek lazim, anektod geceyim.
        Bu olaylar sadece MCTR veya Passion ekibini deil, tum MINI sevenleri etkiler. Bu nedenle boyle bir ayrimin bu platformda yapilmasina lutfen izin vermeyiniz.

Tesekkurler
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
        X