Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bu arkadaşlar bizden mi?

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada o pembe çizgili araç en son pikniğimize hep beraber giderken benim tüm sinirlerimi germişti, bu videoyu önceden izlemiştim. Ama bu derece ifşa edilmesi komik olmuş; haha
    Neyse uzun lafın kısası bizim içimizde olmadığına seviniyorum bu bayank arkadaşın.
    Arkadaş piknikte uykulukları da mundarlamıştı mangal başında ya neyse
    Hayır sağolsun Nihat onları Antalya'dan getirdi yiyelim diye, yarısı mundar oldu...
    Nihat reyiz yine getirir bize bu sefer sen pisirirsin ustaaa

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Yok yaw ondan demedim, o gün sinir etmişti beni hem araba kullanışı hem etin başına geçip çözülmemiş buzlu etleri direk mangala atarak ziyan edişi beni delirtmeye yetti.
      Burada benden iyiler vardır kesin mangal işlerinde, vekaletim ondadır

Yorum Yap

Gereksiz ve hoş olmayan bir video olmuş.

Yorum Yap

Olay Vietnam'da bile duyuldu dicem ama sanirim burda benden baska Turk haber sitelerini takip eden yok. :-)
          Video konusuna bisey demiyecegim. Olay ortada...
          Ama malum Mini'ler hep goz hapsinde, bu sekilde bir haber yapilip daha da bir dikkati cekmemiz bizim icin kotu bir referans..
          Forumdan veya degil, sonucta umarim isin ucu 'gunahsiz'lara kadar dokunmaz.
          Tabii videonun basinda o kadar guzel bir tanitim yapilmis ki gazeteci arkadaslara da modellere kadar yanilmadan yazmak kalmis...

Bence yonetimimiz bu olayi tam tersine cevirebilir. Eger konu lastik kivamina gelirse tam tersi bir organizasyon ile buyuk ilgi toplanabilir. Sonucta kotu reklami tam tersine cevirmek zor olsada imkansiz degil.

Mesela 'biz Mini'lerimizle trafige saygiliyiz organizasyonu...!' Zaten haber olan bir konu eminim ki gazeteciler tarafindan haber yapilmasi icin ustune atlanir. Sevilir atesin koruklemesi....

Uzuldum. :-(

P.S: O uykuluklarda benim aklim kalmisti... O yuzden....

Wishman
          En son düzenleyen WISHMAN; 28-11-13, 14:00.

Yorum Yap

Aslinda konvoylarda bu sekilde dikkat ederek ilerliyorduk, ancak ben bu konuda pek soz sahibi olmamaliyim kanaatimce

Buyuklerim konussun
            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

http://www.acunn.com/haber/mini-coop...ign=videohaber

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Heryerde rezil oldular yani yazık kullandıkları araba ve magandalık yapmaları ayrı birsey tabi.
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bu kadar ağır deşifre olunup her yere yayılacağını hiç düşünmezdim ..
                  Volkan USER
                  34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Tamam magandalık falan da bari hakkını verselermiş video'da boş bir saat izledim benzin israfı
                    şu pembeli hep başka arabaylayken denk geliyor trafikte miniyle bi karşılaşamadık
                    34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
                    34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

çok güzel gazlamışlar ben sevdim

maganda derkende dikkat etmek lazım hepimiz gazlıyoruz sonuçta ama gazlayıp video çekincemi magandalık oluyor yoksa makas atmışlar diyemi magandamı oluyorlar ?

Yorum Yap

Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster

maganda derkende dikkat etmek lazım hepimiz gazlıyoruz sonuçta ama gazlayıp video çekincemi magandalık oluyor yoksa makas atmışlar diyemi magandamı oluyorlar ?
                        diger insanların hayatlarını hiçe sayarak gazlayınca maganda olunuyor. gazlamak var gazlamak var.

Yorum Yap

Bence makas muhabbeti yüzünden oluyorlar hangimiz biraz maganda değiliz ki? desem taşa tutulur muyum acaba?
                          34 JOB 30 - 2012 Cooper JCW Midnight Black
                          34 DN 1806 - 2011 Cooper S (jcw equipped) Chili Red

Yorum Yap

Dostum sen iyimisin ??

Trafikte yaptıkları hareketleri kendi canlarından geç başkalarının canlarına kast ediyorlar bu şekilde araba kullanılmaz !!

Tabiki herkez gazlama yapıyor ama İstanbul un bir ucundan diğer ucuna değil ve en azından Eski bir MINI sahibi olarak sölüyorum bu şekilde değil !

Yaptıklarını kesinlikle tasvip etmiyorum her işin bir raconu var !!

bu şekilde gazlayıp video çekersen elbet böle afişe olursun yazık olmuş kendilerine inşallah kısa zamanda düzelirler

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Dostum sen iyimisin ??

Trafikte yaptıkları hareketleri kendi canlarından geç başkalarının canlarına kast ediyorlar bu şekilde araba kullanılmaz !!

Tabiki herkez gazlama yapıyor ama İstanbul un bir ucundan diğer ucuna değil ve en azından Eski bir MINI sahibi olarak sölüyorum bu şekilde değil !

Yaptıklarını kesinlikle tasvip etmiyorum her işin bir raconu var !!

bu şekilde gazlayıp video çekersen elbet böle afişe olursun yazık olmuş kendilerine inşallah kısa zamanda düzelirler
                              2 dk makas atarsanda aynı 20 dk istanbulu boydan boya makas atarsanda aynı bir farkı yok bu işin böyle cahilce kıyaslamalar yapmayalım o yüzden

ben maganda denmesine birşey demiyorum burası bnm babamların emekliler forumu olsa maganda derler haklılar (E5 i 70 le gider 71 yapmaz) otomobil forumu burda bu hareketleri yaptğını bildiğim o kadar çok kişi varki !

afişe olup olmamak ayrı mesela afişe olmak istemese çekip youtube a koymaz ztn videoları,bnm burda takıldığım 3 kuruşluk forum kavgası yapılmasın bizim forumumuzda bunları kimse yapmaz tripleri olmasın

ben yapılanlar doğrudur demiyorum aslada öyle birşey demem çıkarlar doğrultusunda yorum yapılmasın adaletli konuşmalar olsa yeterli

Yorum Yap

Sizin "gazlamalariniz" genellikle gece oluyor boyle gunduz trafigin cafcafli oldugu zamanlarda is guc okul veya sanayide oluyorsunuz.. Ustelik siz araclariniza cok deger verip bi dunya masraf ediyorsunuz. Araclariniz proje arac olarak degerlendiriliyor. Kendinizi Sosyal medyada boyle GoPro ile cekim gerceklestirerek afise etmeden kendi halinizde "denemeler" yapiyorsunuz.

Cooperscem arkadasimizinda dedigi gibi bu isin raconu kesinlikle bu degil..

Sukurler olsun ki MCTRailesinin bu kisilerle hic bir alakasi yoktur. Diger yandan uzucu olan kisim ise; Ulkemizde MINI markasinin ismi bu kisiler tarafindan zedelendi..

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X