Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bu arkadaşlar bizden mi?

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    çok güzel gazlamışlar ben sevdim

maganda derkende dikkat etmek lazım hepimiz gazlıyoruz sonuçta ama gazlayıp video çekincemi magandalık oluyor yoksa makas atmışlar diyemi magandamı oluyorlar ?
    Umarım muhalif olmak için bu şekilde bir yorum yapmışsınızdır.
    Yoksa bunun beğenilecek tarafı neresi ben kaçırdım, iki araç arasındaki mesafe zaten pek azalmıyor, dolayısıyla gayet dağınık bir şekilde iki aracın trafiği riske etmesinden başka bir işe yaramamış.
    Ayrıca madem beğendiğinizi söylediniz bende neden beğenmediğimi söyliyim; Şimdiye kadar malum pembeli arabayla iki defa bir yerden bir yere gitme teşebbüsüm oldu ben bile kendimi risk altında hissettim, neden mi onları da yazabilirim ama nasılsa işe yaramaz açıklamam .

Bakın sizi tanımam bilmem, ama trafikte bunlar gibi birisinin yaptığı bir yanlış sebebiyle bir yakınınızın kötü şekilde etkileneceğini düşünün, ondan sonra tekrar beğeninizi değerlendirin.
    Aynı şekilde sizin yaptıklarınızda sadece sizi değil çevrenizi de bağlar...

Dipnot: Gazlamıyor muyum, kendimi ve çevremi riske etmediğim sürece hızlı kullanıyorum ama trafiği kesinlikle riske edecek şekilde kullanmıyorum, şimdi bu mantıkla yeniden izleyin.
    Birde yok Ahmet yaparken niye sesiniz çıkmadı tavrınızı bırakın; dediğiniz gibi burası babanızın emekli forumu değil.
    En son düzenleyen brnx2; 28-11-13, 21:23.

Yorum Yap

Cikmiyoki bi tane AS250 kasasini taksin yandan gecerken bi tanesine zaten plakalari biliniyo araclarin cikip illaki birisi suc duyurusunda bulunabilir...

34 BE 1968

Yorum Yap

Bu arkadaşlar bizden mi?

Simdi egri oturup dogru konusalim. Bu forumda da yeri geldi mi boyle giden cok insan var, (Ozan gibi Baran gibi hakkaten hic gazladigini gormedigim arkadasimiz da bir o kadar cok) o arabalarin icinde yasadiklarimizi ballandira ballandira anlatip burada ahkam kesmeye gerek yok

Yapilan hareketlerin ifsasi yanlis zaten orada da hemfikiriz. Zaten gereksiz uzun, bos bi video, yazik oldu haberlere falan cikmalarina.

Burada yorum yazan herkes hakli, yeter ki dusuncelerimizi tatli dille ifade edelim.

Yorum Yap

Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Simdi egri oturup dogru konusalim. Bu forumda da yeri geldi mi boyle giden cok insan var, (Ozan gibi Baran gibi hakkaten hic gazladigini gormedigim arkadasimiz da bir o kadar cok) o arabalarin icinde yasadiklarimizi ballandira ballandira anlatip burada ahkam kesmeye gerek yok

Yapilan hareketlerin ifsasi yanlis zaten orada da hemfikiriz. Zaten gereksiz uzun, bos bi video, yazik oldu haberlere falan cikmalarina.

Burada yorum yazan herkes hakli, yeter ki dusuncelerimizi tatli dille ifade edelim.
          Şahsen ben R60'ı beğendim aldıktan sonra gördüm ki Mini'nin kaliteli bir kitlesi var,forumu sevdim tanıdıklarımın hepsi çok düzgün insanlar. Mini'ciler düzgündür fikrimi desteklemeyen şeylerden rahatsız oluyorum, yoksa sende Bursa dönüşü kısa sürelide olsa makaslı gittin sana da söyledim ne gerek vardı neden gaza geliyorsun diye.
          Yani forumda yapanın çok olması bu videoyu haklı çıkarmaz.. Ya da senin yaptığını şahsi olarak desteklediğimi düşünmeni istemem.
          Kaldı ki buradaki kalite seviyesi düşmüyor diye bu forumdayız, yazıyoruz, okuyoruz , görüşüyoruz, 20 yıllık arkadaşlarımdan çok Ozan'la görüşüyorum. Kusura bakmasın kimse ama bunu apaçilik veya bende yapıyorum diyerek savunmak bana anlamsız geliyor.
          Benden Nokta.

Yorum Yap

2 dk makas atarsanda aynı 20 dk istanbulu boydan boya makas atarsanda aynı bir farkı yok bu işin böyle cahilce kıyaslamalar yapmayalım o yüzden

ben maganda denmesine birşey demiyorum burası bnm babamların emekliler forumu olsa maganda derler haklılar (E5 i 70 le gider 71 yapmaz) otomobil forumu burda bu hareketleri yaptğını bildiğim o kadar çok kişi varki !

afişe olup olmamak ayrı mesela afişe olmak istemese çekip youtube a koymaz ztn videoları,bnm burda takıldığım 3 kuruşluk forum kavgası yapılmasın bizim forumumuzda bunları kimse yapmaz tripleri olmasın

ben yapılanlar doğrudur demiyorum aslada öyle birşey demem çıkarlar doğrultusunda yorum yapılmasın adaletli konuşmalar olsa yeterli
            Sevgili Forum Üyesi

Yazdığın yazıdaki Cahilce Kelimesini Yanlışlıkla yazmış olacağını farzedip görmezden geleceğim.

Yorum Yap

Ben forumun emeklisi olmak istiyorum. :-)

May I?

Wish

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

May I?

Wish
                Reis verdiğim koordinatlara uğra mutlaka

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

May I?

Wish
                  Uzun zamandir yoktun, emekli oldun sandik sana emekli olmak yok

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Gerilmeyin, foruma daha da yazmam diyip yazanlar goruyorum. tuylerim urperdi..

Acik konusmak gerekirse, ben de daha yavas gittigimi gormedim. Sonuc husran oldu, bidaha alsam akilli dururmuyum, dururum heralde..
                    Fazla takilmayin bence birakin istediklerini yapsinlar.. 2 kisi boyle videolar cekip makas show wuhuuu diye video cekti diye ne markamiza bise olur, ne de bizlere.. O nedenle sakin olun. Bisey olsaydi zaten once benim uzaklastirilmam lazimdi

Cok sukur kaza anima kadar kimsenin canini tehlikeye atacak birsey yapmadim, cok sukur kazama da kimse karismadi. O nedenle sukrediyorum..

Ancak burada bulunmayip, madanda kiro vs gibi benzetmeler yapmayalim. Gerek yok, zaten sikayet eden etmis, suc duyurusunu yapan yapmis.. birakin kendi hallerine takilsinlar. Allah hic kimseye kaza bela vermesin tabi, ama bazen ders cikartmak icin kaza sart oluo.

Konuyu kitleyecegim. Son yazilari yazalim, ama sifat yakistirmasi yaparken kimseye cevap hakki vermeden yapin elestirinizi lutfen

Saygilar
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Sevgili Forum Üyesi

Yazdığın yazıdaki Cahilce Kelimesini Yanlışlıkla yazmış olacağını farzedip görmezden geleceğim.
                      düşüncen sağlıksız o yüzden doğru yazdım görürsün görmezsin tabiki sana kalmış orası

ben dediğim gibi doğru olduğunu kimse söyleyemez ama mesajları okuyorum hep başka forum iması var burda minici arkaşdaşlarınızı forum muhabbetine satmayın sonuçta dediğim gibi bunu yapan birçok kişide var forumda yapsınlarda beni ilgilendirmez.

Yorum Yap

Video çekmesi büyük bi hata.

Ama bu forumda çok gazcı ve bu tip haraket trafikte yapıyorlar. Emniyet'ten gidiyorlar. Rolling için yolu durdurup yolu kapatıyorlar kimsenin adını vermek istemiyorum ama böyle bi konu burda açılması çok saçma. Hepsi benim arkadaslarım burdaki yada başka forumdan herkesle buluşuyorum. Üzülüyorum herkes kafasına göre bişey yazıyor.

Tabi bunu asıl en cok yapan servis şirket arabalari onları asıl önlemek lazım.

Türkçem anlaşılmıyorsa baskasına yazdircam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

hep başka forum iması var burda minici arkaşdaşlarınızı forum muhabbetine satmayın sonuçta dediğim gibi bunu yapan birçok kişide var forumda yapsınlarda beni ilgilendirmez.[/QUOTE]
                          Harf alayim ? Kimmis o

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Gerilmeyin, foruma daha da yazmam diyip yazanlar goruyorum. tuylerim urperdi..

Acik konusmak gerekirse, ben de daha yavas gittigimi gormedim. Sonuc husran oldu, bidaha alsam akilli dururmuyum, dururum heralde..
                            Fazla takilmayin bence birakin istediklerini yapsinlar.. 2 kisi boyle videolar cekip makas show wuhuuu diye video cekti diye ne markamiza bise olur, ne de bizlere.. O nedenle sakin olun. Bisey olsaydi zaten once benim uzaklastirilmam lazimdi

Cok sukur kaza anima kadar kimsenin canini tehlikeye atacak birsey yapmadim, cok sukur kazama da kimse karismadi. O nedenle sukrediyorum..

Ancak burada bulunmayip, madanda kiro vs gibi benzetmeler yapmayalim. Gerek yok, zaten sikayet eden etmis, suc duyurusunu yapan yapmis.. birakin kendi hallerine takilsinlar. Allah hic kimseye kaza bela vermesin tabi, ama bazen ders cikartmak icin kaza sart oluo.

Konuyu kitleyecegim. Son yazilari yazalim, ama sifat yakistirmasi yaparken kimseye cevap hakki vermeden yapin elestirinizi lutfen

Saygilar
                            kerem senle aramızda bir problem yok diye biliyordum varmış demekki ilk satırda lafı koymşsun,o aralar silmediniz üyeliğimi bende sinirim geçince sevdiğim arkadaşların konularına yazdım foruma girdikçe belki sanada yazmışımdır bilmiyorum

gamzeyi az çok tanırım ama ivan sürekli görüştüğüm arkadaşım o yüzden karalamaya gerek yok böyle şeylere ve bu arada üyeliğimi yine silebilirsiniz bnm için bir sıkıntı yok

Yorum Yap

Cem,

Benim sorunum yok, laf caktigimda yok. Ama kurdugun cumleyi tekrarladim bu kelimeleri sen kullandin canim.
                              Ayrica gamzeyi bende cok severim, Ivanla da bir iki kez muhabbetimiz olmustur. Konunun bende yanlis yerlere gittiginin farkindayim. Yeni girebiliyorum yogunluktan oturu..

Bi konuda haklisiniz, sende luaide.. Kesinlikle yanlis olmasina ragmen tu kaka yapmayin aramizda yapanlarda var dediniz dogru. O bahsettiklerinde arkadasim, hatta bir taneside benim..

Gecenin 1inde 2sinde otobanda istedigimizi yaptik, yalan deil ama kimsenin ne canini tehlikeye attik. Ne de cok sukur baskasina zarar verdik. Hep kendimiz gorduk zarari.. akillandik.

Gidipte "wuu yeee makas attik oleyy" diye videoda cekmedik.. bu yapilan gupe gunduz afise edilmedir. Bazi arkadaslarimizda dogal olarak buna tepki gosteriyorlar.. amaaaaaaa !!!

Gelipte 3 4 ayda bir yazip, isini gorup cikabilirsin sorun yok. Ancak cahilce, sunca bunca gibi abuk subuk konusursan bunda yanlis dusunceler, kotu amaclar ararim.. Herkes haddini bilecek.

Gamzenin deli gibi kullandigini bende biliorum, ote yandan kotu niyetle yapmadiklarinin da farkindayim. Ancak videoya cekip hadi hit alalim davasi asil cahilcedir. Bu konuya yorum yapan cahil olmuyor yani
                              O yuzden bir kac kere dusun oyle yaz.. yada hic yazma sen bilirsin

Yorum Yap

kerem senle aramızda bir problem yok diye biliyordum varmış demekki ilk satırda lafı koymşsun,o aralar silmediniz üyeliğimi bende sinirim geçince sevdiğim arkadaşların konularına yazdım foruma girdikçe belki sanada yazmışımdır bilmiyorum

gamzeyi az çok tanırım ama ivan sürekli görüştüğüm arkadaşım o yüzden karalamaya gerek yok böyle şeylere ve bu arada üyeliğimi yine silebilirsiniz bnm için bir sıkıntı yok
                                Sanirim ivan gorustugun bi arkadasin ve konu bu yuzden uzuyor. Haklisindir arkadasindir ama kimse arkadasin hakkinda kotu bisey soylemedi, ortaya cikan olayin ifsa edilip medyada servis olmasindan ve olayin icinde mini 'lerin olmasindan rahatsizlik duyuldu. Ivan oldugu icin rahatsizlik duyulmadi! Forum olarak muhtesem duzeyde etkinlikler yapip guzel tepkiler alarak varligimizi dahada ust noktalara tasimak icin biraradayiz. Uye oldugumdan beri sen ben kerem o bu su hic farketmez, bu forumda simdiye kadar kimse kisiler uzerinden hareket etmedi. Tum konularin, etkinliklerin, sohbetlerin ve bulusmalarin temasi hep Mini oldu. Burada herkesin verdigi ortak tepki Mini imajina verilen zarardi. Basinda yer almasaydi iyi olacakti ama is isten gecti. Olayi herhangi bir sahis uzerine almazsan konu kapanmis olacak zaten.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X