Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI JCW GP II - Yeni GP -

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Şemsi iyimisin ne yaptın sen evoyu?
    sigpic

Yorum Yap

yok canım evoyu sattıp gp 13 alasım vardı yazacaktım yazım hatası henüz öle birşey yapmadım hızlı arabaları seviyorum ama bu kadar hızlı araba değiştirmiyorum

Yorum Yap

A.B.D 'deki fiyatı 39.950 dolarmış.
        Almanya'da ise 43.000 Euro diye bir duyum aldım arkadaşımdan.

Tabi ABD versiyondaki standart ve opsiyonlar ile Avrupa versiyondakiler farklı olabiliyor. Bakalım heyecan arttı, nabız yüksek. Ülkemizdeki satış rakamı için gerisayım sürüyor.

Ek bir not.. MINI JCW GP II diyoruz,
        resmi kodlamada R56 John Cooper Works with option code 7KH olarak isimlendirilmiş. Özel bişiy

Yorum Yap

Fatihim,

Davetiyeyi ulastirdilar bana, yardimin icin tesekkur ederim. İlk gun orda olamayacgim. Cumartesi gunu gorusmek uzere
          Hersey icin sagol..
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Evet bircogumuz inceledik .Genel olarak arac donanim olarak (fuardaki)bostu digital klima ,elektro krom ic ayna ,katlanir ayna ,V .boost lu falan tadindan yenmez gibi geldi torpidonun deri kaplamsi falan hostu guzeldi. Direksiyon dikisleride ayni keza tavanda falan uretim nosu yazmiycakmis ama torpida ve kapi esikleride yeter 1/2000 arasi .Siziin gorusleriniz neler arkadaslar?
            sigpic

Yorum Yap

bence tam bir hayal kırklığı olmuş araba.. ki zaten fatihin de belirttiği gibi works ün bir opsiyon pakedi kıvamında olmuş araba yani o ilk kasa gp deki gibi kayda değer farklılıkları göremedim.. koltuklar vasat, bodykit tamam güzel ama sıradan, motor desen en büyük eksik en azından bütün firmaların yaptığı bi yazılım işini mi yapamamışlar 250-260 gibi bir gücü olsa tatminkar olurdu.. he beğendiğim nokta ise frenler ve duyduğum kadarıyla elektronik destekli amortisörler ama fuarda o konuda detaylı bilgi verecek kimseyi bulamadık, hele sözüm ona yetkili bi bayan arkadaş geldiki daha ne pazarladığından bihaber türkiyeye 200 tane gp geldiğini filan iddia ediyordu.. Fatihi görmek kısmet olmadı çok duramadım detaylı bilgi almak isterdim

Yorum Yap

Bnde begenmedim ilk gp gordugumde tansiyonum dusmustu ki icinde oyle cok degisiklik yoktu ama karakter vardi bn gp yim diyordu. Bu renk kaplama cikarsa butun r56 lar gp olabilir disaridan bakinca

Jantlar ozellikle cok kotuydu ic deri kaplama olayi guzel Ztn bircok aracta var custom bile yaptirabilir, bide r56 jcw koltuklar olsa daha iyidi koltuklarida tutmadim pek

Yorum Yap

Koltuklari bir tek ben begenmisim. Disleri bozukmu dislekmi desem bir kiz vardiki evlere senlik. Bilgisiz gotik

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Frenler / Amortisör güzel, iç aksam kaplamaları vs güzel olmuş dikişler falan..
                    Arka Kule güzel durmuş kırmızı kırmızı
                    Diffizör hayal kırıklığı (AYH'de ki çok daha başarılı ve agresif duruyor)
                    Kanat, eski GP Kanadı daha büyüktü sanki ? biraz cansız duruyor.
                    Siyah farlar cuk oturmuş ama eski gp jantı hiç olmamış..
                    bu arada sanırım şanzımanda short shift vardı. bana kısa geldi vitesi atarken

GP 1-2000 yazan yerde r56'larda normalde gizli torpido var gp'ye koymamışlar
                    Motoru açınca tek fark kule gergisi. GP yazıyor, kule bağlantı noktaları farklı

bu arada arkada 2 koltuk daha olsa, LCI JCW işte
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Fiyat bilgisi var mi? Netlesen birseyler?
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

FatihV ile fuarda konuştuğumda talepleri toplamaya başladık demişti yılbaşına kadar talepleri iletip fiyatları belirleyeceklerini söylemişti gibi hatırlıyorum...
                        2009 JCW Dark Silver / Black
                        BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          FatihV ile fuarda konuştuğumda talepleri toplamaya başladık demişti yılbaşına kadar talepleri iletip fiyatları belirleyeceklerini söylemişti gibi hatırlıyorum...
                          Subata siparis kabul ettiklerini soylemislerdi. Ozel bir opsiyon listesi olacagida belirtildi. Neyse nerde bu fatihv ne zamandir girmio forumada?!?!?!?!

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Kosifler banlamıs
                            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Kosifler banlamıs
                              Haahahha bence fatihv almaya niyeti olanlar ile temas kuruyor.

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

ahaha o zaman kulup ona yaramaz desene :P Fatihhhhh
                                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X