Aslı talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI JCW GP II - Yeni GP -
Çöküş
X
-
Fatih V.
İlk etapta aracın teknik verilerine yoğunlaşıyoruz; ben bir de diğer açıdan bakmak isterim: Limited-Edition yaklaşımı.
Elbette ki, performanslı bir modelden bahsediyoruz, halef-selef ikileminden bahsediyoruz; rakamlar oldukça önemli. Öte yandan tasarım ve sınırlı sayıda üretim de Yeni MINI JCW GP 'nin vurguladığı diğer elegans noktalar.
Düşünün 2000 adet üretilmiş bir sanat eserinden biri sizde. Özel ve sınırlı sayıda. Bu beni dha çok heyecanlandırıyor.
Ama katılırım ki; ödenecek rakam ve alacağınız performans beklentisi, nitel ve nicel bu iki kanadı birleştirebilir veya sorgulatabilir.
Detaylar zamanla daha da netleşecek. Lastik ölçüsü, klima model seçeneği, Aux-Usb-Bluetooth konuları vs.. pazardan pazara değişken veya opsiyonel olabilir.
ve Fiyatı...
50bin Euro 'yu aşmayacağını düşünüyorum. 45-46bin Eur olursa böyle bir araç için bence detaylı bir bakış açısıyla neden olmasın
Yorum Yap
-
Fatih'in soyledigi Limited-Edition kismina katilmakla birlikte bir cogunuzun Motor Gucu detaylarindaki kaygilarina da katiliyorum. Hal boyleyken fiyat farkinin cok olmamasi gerekir. Cok dolu bir JCW alsaniz bile 45bin Euro'lari bulmaz, hatta 40bin Euro yapacaktir. Ama GP alacak olursaniz arada verdiginiz fiyat farkini (ikinci elde) satarken de talep edebileceksinizdir.
Motor gucu bu kadar normallerde kalirken (bazen Normal'i de yuceltiyoruz gibime geliyor, bahsi gecen 218 hp ), Ring'de yaptigi sure ortada. Yol tutus konusunda ciddi iyilestirmeler ve sanzuman oranlari gibi degisiklikler yapilmistir diye dusunuyorum..
Yorum Yap
-
Fatih V.
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster... Ring'de yaptigi sure ortada. Yol tutus konusunda ciddi iyilestirmeler ve sanzuman oranlari gibi degisiklikler yapilmistir diye dusunuyorum..
Nürburgring tecrübem olduğundan hissederek anlayabiliyorum bu dereceyi. Ha tecrübe etmeye de gerek yok. Adı üstünde Green Hell / Grüne Hölle / Nordscheleife cidden hem sürücüyü hem de aracı her yönüyle oldukça zorlayan bir pist. Birşeyler başarılmış olduğu ortada ( acaba bu dereceyi Stig yapmış olabilir mi? )
Yorum Yap
-
Fatih V.
Yeni MINI John Cooper Works GP hakkında son detaylar:
+ Aluminyum silindir bloğu ve rulman yatakları
+ Takviyeli pistonlar
+ Güçlendirilmiş silindir kapağı
+ Hafif krank milleri
+ Sodyumla doldurulmuş eksoz valfleri
+ Valvetronic teknolojisini temel alan tam değişken valf kontrolü
+ Bağımsız ayarlanabilen ve 20mm düşürülebilen süspansiyon
+ DTC 'nin yerine; GP moduna sahip DSC
+ Arka akstaki kaldırma kuvvetini %90 azaltan arka difüzör, alt panel sistemi ve arka tavan spoyleri
Yorum Yap
-
Aracin motor alti kapali diyorsun yani fatih peki on cam resistansi var mi Ki biliyorsun minide lazim yoksa cayli ikramli otopark yerlerindeki ciftler gibi oluyo on cam. Motor icin detaylar jcw icinde gecerli bildigim acaba gp modlu dsc nasil dtc yi ***arken bir kademe kapamak hos oluyor Bunu kapatinca millet kaldirima bariyere yapismasin .Birde bunun kontrol cubuklari ayarlidir kesin o zaman.En son düzenleyen AYHAN; 08-09-12, 03:24.sigpic
Yorum Yap
-
Fatih V.
-
Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFatih v tamamda fiyat
Yorum Yap
-
selcukerdemir35
-
evo yu sattım gp alasım vardı ama bu performans ve fiyatla sanırım biraz zor gibi. Gerçi araba da bizim adımıza potansiyel var (yüksek güçlere çıkmak adına turbolu olması) ama fiyat 45000 euro civarı olsa 106000 TL civarında bir rakam cidden ucuk olur. En dolu R56 JCW alıp GP ile aradaki farkı ekstra olarak geri dönüş yapmak daha mantıklı. Gerçi hepimizin aklında sınırlı sayıda üretilen bir aracın sahibi olmak var ve bu arzuyu katmerleyen mini tutkusu. Ne diyelim bekleyip görelim bakalım zaman neyi gösterecek.
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevo yu sattım gp alasım vardı ama bu performans ve fiyatla sanırım biraz zor gibi. Gerçi araba da bizim adımıza potansiyel var (yüksek güçlere çıkmak adına turbolu olması) ama fiyat 45000 euro civarı olsa 106000 TL civarında bir rakam cidden ucuk olur. En dolu R56 JCW alıp GP ile aradaki farkı ekstra olarak geri dönüş yapmak daha mantıklı. Gerçi hepimizin aklında sınırlı sayıda üretilen bir aracın sahibi olmak var ve bu arzuyu katmerleyen mini tutkusu. Ne diyelim bekleyip görelim bakalım zaman neyi gösterecek.
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevo yu sattım gp alasım vardı ama bu performans ve fiyatla sanırım biraz zor gibi. Gerçi araba da bizim adımıza potansiyel var (yüksek güçlere çıkmak adına turbolu olması) ama fiyat 45000 euro civarı olsa 106000 TL civarında bir rakam cidden ucuk olur. En dolu R56 JCW alıp GP ile aradaki farkı ekstra olarak geri dönüş yapmak daha mantıklı. Gerçi hepimizin aklında sınırlı sayıda üretilen bir aracın sahibi olmak var ve bu arzuyu katmerleyen mini tutkusu. Ne diyelim bekleyip görelim bakalım zaman neyi gösterecek.
Yorum Yap
-
Fatih V.
Istanbul AutoShow 2012 'de MINI standında Yeni MINI JCW GP II 'yi yakından inceleyebileceksiniz. Fiyat da telaffuz edilebilir fuarda
Yorum Yap
Yorum Yap