Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2014 Mini

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

walla tekrar tekrar bakıyorum, arka hadi şişirilmiş eski mini gibi alışılır da önü hala makak gibi, biraz punto biraz makak

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Bence çok saçma 2.0 motor düşüncesi. 1.6 turbolu motor ile 184hp alıyorsun, zaten fazlası arabanın ebatı kilosu vs için zarar. 2.0 motor koyup güç artışı da olacaksa ne olacak 260 hp jcw yapıp onuda 140 milyara mı satacaklar vergi bok püsür sonrası? Mantıksız bişey o bence. Bu arabanın da önü gerçekten tam rezalet ama arkaya biraz alışıyor insan stoplar CM benzeri olduğu için.
      Yani evet 2.0 olmaz heralde, butun markalar motor kücültürken, porsche bile dizel motor falan uretirken harika calısan bir 1.6'yı alıp 2.0 yapmazlar heralde.

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Yani evet 2.0 olmaz heralde, butun markalar motor kücültürken, porsche bile dizel motor falan uretirken harika calısan bir 1.6'yı alıp 2.0 yapmazlar heralde.
        net bir bilgi degil iste
        gonul ister ki bu kasayi hic uretmesinler :/
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Baktın olmuyor bakmayacaksın yok yani

Yorum Yap

Admin bu konu kotuye gidiyor herkesin kimyasini bozdu vesselam acil kilittttt

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

r53 ten r56 ya alışmakta vakit almıştı, bunda da aynısı olucaktır muhtemelen. Motor 2.0 Lt olursa, TR'ye gelen S ler çok alıcı bulamaz gibi. şu anda r56 S ve JCW si olan bizlere çok büyük prim yapacak gibi duruyor.. Hayırlısı

Yorum Yap

2 litrelik motor olacagini sanmiyorum. Hem yer olarak kaputun altında ciddi bir sıkıntı var.
                Bir tek motor hacmiyle de kalmiyor, turbo'yu buyutmek isteyecekler dogal olarak. Tüketim cosacak, Hacim büyüycek ve belki turbo lag olusacak falan.
                Güzel olur mu? olabilir.
                2.0 litre vergisinden satış olur mu? Hayır. TR'ye özel, 1.6l motorlar gelmeye devam eder.

Sanzuman, BMW 1 serisinde test edilen Çift Debriyaj'a gececektir diye tahmin ediyorum.
                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

yazıklar olsun bune beğenmedim

Yorum Yap

En azindan sarisini almayacagimiz kesin
                    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

1075376_496947877044405_722672784_o.jpg

Yeni Mini boyle olucakmıs arkadaslar

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        [ATTACH]1750[/ATTACH]

Yeni Mini boyle olucakmıs arkadaslar
                        Cok kötü
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

çek bırak oyuncak araba gibi =O) nerede o superchargerına kurban olduğum eski R53 ler be =O)

Yorum Yap

Ben çıkmasına seviniyorum şahsen R56 lar efsane olacak hele hele benim ve wishmanın atmosferik R50 leri Ejdad olcak bence sizde bu kadar kötülemeyin ilerde üyelerimiz olacak sonra tükürdüğünü yalamak olur. İnsan nelere alışıyo bunada alışır elbet..

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              çek bırak oyuncak araba gibi =O) nerede o superchargerına kurban olduğum eski R53 ler be =O)
                              sus sus bile bile vazgectin gittin shark aldin
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Ben çıkmasına seviniyorum şahsen R56 lar efsane olacak hele hele benim ve wishmanın atmosferik R50 leri Ejdad olcak bence sizde bu kadar kötülemeyin ilerde üyelerimiz olacak sonra tükürdüğünü yalamak olur. İnsan nelere alışıyo bunada alışır elbet..
                                giovanni wishmanin oldugu gunden beri bir efsane zaten
                                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X