Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
R56'yi hala sevmem, Countryman ve Paceman'i ise cidden begenirim, daha koseli tasarimlariyla cezbediyorlar. R56'yı SEC gibi CDU gibi hircinlastirinca baya hosuma gidiyor yalan yok, ama bu yeni kasa iyice tombiklesmis, acayip bisey olmus
R56'yi hala sevmem, Countryman ve Paceman'i ise cidden begenirim, daha koseli tasarimlariyla cezbediyorlar. R56'yı SEC gibi CDU gibi hircinlastirinca baya hosuma gidiyor yalan yok, ama bu yeni kasa iyice tombiklesmis, acayip bisey olmus
eyv kardesim valla bende yeni kasayi hic begenmedim kotu
GT-I9300 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free
bence CDU çok şeker bir araba hiç gergin değil hahahaha
Sec ise adeta ateş ediyor
ikiz dingiller sizi (CDU & SEC ikilisi)
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
aşkolsun Hala r56 içinde kaldı, JET'in yanına istiyorum hala, buluşmada da konustuk biraz hatırlarsın
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Disindan once bunlari gormustuk aslinda eski fotolar yani. Ama hatirlatmis olduk..
Ben icini begenicem gibi geliyor. 3 defa R56 alan birisi olarak bana baya iyi gelecektir cift iklim klima + dsg koyarlar umarım (evet, hep bunu sayikliyorum..)
Yorum Yap