walla tekrar tekrar bakıyorum, arka hadi şişirilmiş eski mini gibi alışılır da önü hala makak gibi, biraz punto biraz makak
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2014 Mini
Çöküş
X
-
Ozanbalta
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence çok saçma 2.0 motor düşüncesi. 1.6 turbolu motor ile 184hp alıyorsun, zaten fazlası arabanın ebatı kilosu vs için zarar. 2.0 motor koyup güç artışı da olacaksa ne olacak 260 hp jcw yapıp onuda 140 milyara mı satacaklar vergi bok püsür sonrası? Mantıksız bişey o bence. Bu arabanın da önü gerçekten tam rezalet ama arkaya biraz alışıyor insan stoplar CM benzeri olduğu için.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYani evet 2.0 olmaz heralde, butun markalar motor kücültürken, porsche bile dizel motor falan uretirken harika calısan bir 1.6'yı alıp 2.0 yapmazlar heralde.
gonul ister ki bu kasayi hic uretmesinler :/sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Burak
Admin bu konu kotuye gidiyor herkesin kimyasini bozdu vesselam acil kilittttt
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
2 litrelik motor olacagini sanmiyorum. Hem yer olarak kaputun altında ciddi bir sıkıntı var.
Bir tek motor hacmiyle de kalmiyor, turbo'yu buyutmek isteyecekler dogal olarak. Tüketim cosacak, Hacim büyüycek ve belki turbo lag olusacak falan.
Güzel olur mu? olabilir.
2.0 litre vergisinden satış olur mu? Hayır. TR'ye özel, 1.6l motorlar gelmeye devam eder.
Sanzuman, BMW 1 serisinde test edilen Çift Debriyaj'a gececektir diye tahmin ediyorum.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]1750[/ATTACH]
Yeni Mini boyle olucakmıs arkadaslar
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Ben çıkmasına seviniyorum şahsen R56 lar efsane olacak hele hele benim ve wishmanın atmosferik R50 leri Ejdad olcak bence sizde bu kadar kötülemeyin ilerde üyelerimiz olacak sonra tükürdüğünü yalamak olur. İnsan nelere alışıyo bunada alışır elbet..
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçek bırak oyuncak araba gibi =O) nerede o superchargerına kurban olduğum eski R53 ler be =O)sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen çıkmasına seviniyorum şahsen R56 lar efsane olacak hele hele benim ve wishmanın atmosferik R50 leri Ejdad olcak bence sizde bu kadar kötülemeyin ilerde üyelerimiz olacak sonra tükürdüğünü yalamak olur. İnsan nelere alışıyo bunada alışır elbet..sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap