Aslı sander tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Otomatik vitestde boşa almak
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAkşam saati köprü trafiğinde bu sistem yalama olur gider yahu
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizde tork konvertor yok R50 otomatiklerde var. Bizdeki bildigin dişli gercek şanzıman
Yorum Yap
-
Burak
Bende ne numaralar var yakit ekonomisi konusu acinda kendimi birakiyimm
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni şanzumanları bilmemde Amerikanlarda acaip işe yarıyor şanzuman ısısını düşürüyor
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGecen bizim GrandVoyagerda yapıyordum kuzen keçeleri mahfediyorsun yapma dedi hepimizden çok o Amerikancı adamda 4 mustang vardı 2 tane kendi topladı filan öyle yani
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaskan grand larda da almak lazım ama offroad tan sonra yani eğer zorlamissan şanzimani ısıyı düşürmek icin faydalı ben su ana kadar bir zararını görmedim belki şanziman dan sanzimana farkedebilir bilemem
Yorum Yap
-
4eva
Benim amcam yaklasik 10 senedir grand kullaniyo ve tr de onun kadar bosa atan adam yoktur. Bosa atmak onun icin bi yasam tarzi, arabada sessizligi seviyorum der hep! Bugune kadar hicbir sorunla karsilasmadi. Hepiniz rahat olun beyler
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim amcam yaklasik 10 senedir grand kullaniyo ve tr de onun kadar bosa atan adam yoktur. Bosa atmak onun icin bi yasam tarzi, arabada sessizligi seviyorum der hep! Bugune kadar hicbir sorunla karsilasmadi. Hepiniz rahat olun beyler
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Fatih V.
Dur kalk ışıklar trafikte vs. balata ve diski korumak için durağan anlarda bence yapılabilir; efektifliği ve ne derece balata disk kazancı sağladığı tartışmaya açıktır bence.
Yürürken boşa almak beni korkutur. Ne kazandırır ne kaybettirir bilmiyorum ama soru işareti bence.
Bu arada F56 'da Sailing mode diye bir özellik olacak. Belki eskilerin boşa at yakmasın muhabbetine yenilerden bir eyvallah gelebilir
Yorum Yap
Yorum Yap