Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Yeni şanzumanları bilmemde Amerikanlarda acaip işe yarıyor şanzuman ısısını düşürüyor
Gecen bizim GrandVoyagerda yapıyordum kuzen keçeleri mahfediyorsun yapma dedi hepimizden çok o Amerikancı adamda 4 mustang vardı 2 tane kendi topladı filan öyle yani
Gecen bizim GrandVoyagerda yapıyordum kuzen keçeleri mahfediyorsun yapma dedi hepimizden çok o Amerikancı adamda 4 mustang vardı 2 tane kendi topladı filan öyle yani
Baskan grand larda da almak lazım ama offroad tan sonra yani eğer zorlamissan şanzimani ısıyı düşürmek icin faydalı ben su ana kadar bir zararını görmedim belki şanziman dan sanzimana farkedebilir bilemem
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Baskan grand larda da almak lazım ama offroad tan sonra yani eğer zorlamissan şanzimani ısıyı düşürmek icin faydalı ben su ana kadar bir zararını görmedim belki şanziman dan sanzimana farkedebilir bilemem
iki arabanın şanzımanı da sanki aynıdır bence chrysler sonucta ama bilemiyorum ben de onun yalancısıyım şanzımancıya sormak lazım.
Benim amcam yaklasik 10 senedir grand kullaniyo ve tr de onun kadar bosa atan adam yoktur. Bosa atmak onun icin bi yasam tarzi, arabada sessizligi seviyorum der hep! Bugune kadar hicbir sorunla karsilasmadi. Hepiniz rahat olun beyler
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Benim amcam yaklasik 10 senedir grand kullaniyo ve tr de onun kadar bosa atan adam yoktur. Bosa atmak onun icin bi yasam tarzi, arabada sessizligi seviyorum der hep! Bugune kadar hicbir sorunla karsilasmadi. Hepiniz rahat olun beyler
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Ya en son Uludag son virajda şanzıman komple yag bosaltıp Grandvoyager beni yolda bırakınca Babacım bu boşa atmalarından olmasın diye düsünmedim degil
Dur kalk ışıklar trafikte vs. balata ve diski korumak için durağan anlarda bence yapılabilir; efektifliği ve ne derece balata disk kazancı sağladığı tartışmaya açıktır bence.
Yürürken boşa almak beni korkutur. Ne kazandırır ne kaybettirir bilmiyorum ama soru işareti bence.
Bu arada F56 'da Sailing mode diye bir özellik olacak. Belki eskilerin boşa at yakmasın muhabbetine yenilerden bir eyvallah gelebilir
Yorum Yap