Otomatik Vitesli MINI mizde trafikte beklerken N ye almanın bir yararı/ zararı var mıdır?.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Otomatik vitestde boşa almak
Çöküş
X
-
Durduğunuz yerde boşa alıp frenlemeniz, balatanın ve diskin ömrünü uzatır. Ancak araç yürürken boşa alıp vitese atmak şanzıman dişlilerini sıyırabilir. Araca yapacağınız en büyük kötülüklerden birisidir.
Ancak ışıklarda vs beklerken boşa aldığınızda, araç yükte olmayacaktır ve disk balatadan yemeyecektir.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen ablamin arabasini aliyorum bosa.. (DSG).. bir zararini da gormedim..
Tork Konvortorlu sanzumanlarda bosa almak yakit tuketimini dusurecektir.
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterah şu i-stop özelliğide olsa.Geçen bi araca bindim 20.000 km de ve aracı trafikte stop ettirdiği toplam süre 9 küsür saat.Artık yapılan tasarrufu siz düşünün...
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterstart stop derken , mesela kırmızı ışıkta araç durunca kendiliğinden motoru mu durduryor?
Yorum Yap
-
Burak
Bence mantigi yok start stop kendin yaparsin istersen ben bakuyorum 1 dakka bekleme diyor hooop hemen stop 8 saniye falan olunca hooop star iste start stop teknolojisi
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Abi hayran kaldik forum ahalisi olarak dusuncene senin gibi pratik dusunceli arkadaslar sayesinde bilim teknoloji gelismiyor TR'de hahahahahah1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence mantigi yok start stop kendin yaparsin istersen ben bakuyorum 1 dakka bekleme diyor hooop hemen stop 8 saniye falan olunca hooop star iste start stop teknolojisi
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Teknolojine hayran olmamak elde değil burak nefesim kesildi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterstart stop derken , mesela kırmızı ışıkta araç durunca kendiliğinden motoru mu durduryor?
Yorum Yap
Yorum Yap