Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Yazılım yapıldıktan sonra 97 oktan kullanılması

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Benim yakıt 1 litre dustu ses kalınlastı biraz ama yuksek devirlerde enteresanlastı su anda 95i bitirmekle ugrasıyorum o yuzden basmıyorum.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Dp sesi nasil oldu merak ettim. 200 hp ustu 4 ceker bir cihaz zevkli olmustur. Bu arada yazilimdan sonra yakitim henuz normal kosullarda enterasan

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gazlayan adama, avansi acik araca tavsiye 97 Opet

Oktan yuksek olmazsa avans acikken beklenen yanmayi yapamaz aracin oyle balta balta gezersin Pintilik etme

97 aldigimdan beri kullaniyorum, bir kere bile sorunla karsilasmadim.. Kurtul su borusan'dan artk abi
    Hehe tmm tmm 97 alicam )

Sent from Cobanogullari mobile system )

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ne kullanıyorsun android mi ios mu? Sanırım her ikisindede var, uygulama aramaya Opet yazarsan çıkar application. Herhangi bir subeden form doldurup Opet kart çıkart, üzerinde ki müşteri numaran ve cep numaran ile applicationa giriş yap... Sonra aldığın her yakitta içeri gidip kartı ver, yakıta göre puan topluyorsun ona göre bedava yakıt ne bileyim hediye vs. Aldığın tüm petrollerin tutarını hangi subeden aldığını,saatini falan detaylı görebiliyorsun geçmişe dair. kullanmanı tavsiye ederim

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Opet kartim var her aldigimda da isletiyorum, appstore'dan OPET uygulamasini da indirdim ama kartim arabada artik yrn giris yaparim cok cok saol can bilgi icin tam benlik bi programmis

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Gazlayan adama, avansi acik araca tavsiye 97 Opet

Oktan yuksek olmazsa avans acikken beklenen yanmayi yapamaz aracin oyle balta balta gezersin Pintilik etme

97 aldigimdan beri kullaniyorum, bir kere bile sorunla karsilasmadim.. Kurtul su borusan'dan artk abi

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    OPET uygulamasi derken hemen aydinlatir misin beni cok ilgimi cekti
    Ne kullanıyorsun android mi ios mu? Sanırım her ikisindede var, uygulama aramaya Opet yazarsan çıkar application. Herhangi bir subeden form doldurup Opet kart çıkart, üzerinde ki müşteri numaran ve cep numaran ile applicationa giriş yap... Sonra aldığın her yakitta içeri gidip kartı ver, yakıta göre puan topluyorsun ona göre bedava yakıt ne bileyim hediye vs. Aldığın tüm petrollerin tutarını hangi subeden aldığını,saatini falan detaylı görebiliyorsun geçmişe dair. kullanmanı tavsiye ederim

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Bundan sonra dikkat ederim belki bir ilke imza atıp benzincide tanışan ilk forum üyeleri oluruz bende yakıtı %90 caddeden alıyorum. ufak dosya işi çok güzel aslında ama ben Opet uygulaması kullanıyorum telefonumda o yüzden otomatik olarak ordan takip edebiliyorum tüm alış verişi

OPET uygulamasi derken hemen aydinlatir misin beni cok ilgimi cekti

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    arkadaşlar bu konuda tecrübelerimi paylaşiym bende.Zaten 97 kullanıyorum 95 i arabamdan içeri hiç sokmadım.Neyse mühim olan bu değil.

ben 6.000 km boyunca shell 97 kullanmıştım sonra gittm bi dyno yaptım paşaoğlunda (o zmn sdc yazılım vardı) araç 186 HP çıktı.Ecu fastle görüştüm.BP den al dediler.Gittim BP 97 aldım araç 205 HP çıktı yine paşaoğlunda.Bunlar 1 hafta aralıkla oluyor.
    Her shell tabiki aynı diyemem ama reklamlara kanıpta aracınızı ferrari yaptığı filan yok
    Not : dyno verileri mevcuttur.

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynen katiliyorum su ana kadar butun benzinimi cadde uzerindeki Opet'ten aldim %90'da tam kapinin karsisindan aldigim icin 6 numarali pompadan aliyorum gayet de memnunum ayrica garip gelir mi bilmiorm ama arabada ufak bi dosyam var ilk gunden beri aldigim butun benzin fislerimi sirasiyla icinde sakliyorum

NOT: Sürekli 97 Oktan aliyorum…
    Bundan sonra dikkat ederim belki bir ilke imza atıp benzincide tanışan ilk forum üyeleri oluruz bende yakıtı %90 caddeden alıyorum. ufak dosya işi çok güzel aslında ama ben Opet uygulaması kullanıyorum telefonumda o yüzden otomatik olarak ordan takip edebiliyorum tüm alış verişi

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bende Shellciyim hatta 8800 kusur puan topladim.

Sevgili Chris, uzulerek soyluyorum ki Obsessif durum baslangici, benim yaptigim bircok seyden yanlizca biri... Biran once kurtulmaya bak yada bu sekilde yasamaya alis....

P.S: Esasinda bu sekilde yasamaya alistin mi kendine zor gelmiyor ama hayatindakilerin dayanma esikleri bir hayli zorlaniyor....

Wishman
    Yok bnm baska bi takintim yok ama arabamla ilgili arsiv tutmak hosuma gidio aldigim parcalarin ya da yaptirdigim islemlerin faturalarini da sakliyorum kendime bi nevi hobby edindim gibi bise benim icin

Bu arada eskiden Shell'de 100 Oktan vardi bundan bi kac sene once hatirliyor musunuz ??

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Bende Shellciyim hatta 8800 kusur puan topladim.

Sevgili Chris, uzulerek soyluyorum ki Obsessif durum baslangici, benim yaptigim bircok seyden yanlizca biri... Biran once kurtulmaya bak yada bu sekilde yasamaya alis....

P.S: Esasinda bu sekilde yasamaya alistin mi kendine zor gelmiyor ama hayatindakilerin dayanma esikleri bir hayli zorlaniyor....

Wishman

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Bende yakıt olarak sürekli Opet kullanıyorum. Selamiçeşme Opet evimin dibi, tutturamazsam Kızıltoprak Opet, oda olmaz ise minibüs yolunda ki Opet. Çok memnunum açıkçası

Aynen katiliyorum su ana kadar butun benzinimi cadde uzerindeki Opet'ten aldim %90'da tam kapinin karsisindan aldigim icin 6 numarali pompadan aliyorum gayet de memnunum ayrica garip gelir mi bilmiorm ama arabada ufak bi dosyam var ilk gunden beri aldigim butun benzin fislerimi sirasiyla icinde sakliyorum

NOT: Sürekli 97 Oktan aliyorum…

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Yahu Shell iyidir diyen çıkmamış Bizde sürekli Shell tercih ediyoruz.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ptrol ofisinin yakitini iyi taniyorum ve begeniyorum. İsteyene anlasmada ayarlarim alen fulpet bitince konusalim

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Ya sorma Aren afişe etti halbuki şaka yapacaktım birkac kişiye

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Bende yakıt olarak sürekli Opet kullanıyorum. Selamiçeşme Opet evimin dibi, tutturamazsam Kızıltoprak Opet, oda olmaz ise minibüs yolunda ki Opet. Çok memnunum açıkçası

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X