Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yazılım yapıldıktan sonra 97 oktan kullanılması
Çöküş
X
-
Benim yakıt 1 litre dustu ses kalınlastı biraz ama yuksek devirlerde enteresanlastı su anda 95i bitirmekle ugrasıyorum o yuzden basmıyorum.
-
Misafir cevap verdiDp sesi nasil oldu merak ettim. 200 hp ustu 4 ceker bir cihaz zevkli olmustur. Bu arada yazilimdan sonra yakitim henuz normal kosullarda enterasan
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Hehe tmm tmm 97 alicamAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGazlayan adama, avansi acik araca tavsiye 97 Opet
Oktan yuksek olmazsa avans acikken beklenen yanmayi yapamaz aracin oyle balta balta gezersin
Pintilik etme 
97 aldigimdan beri kullaniyorum, bir kere bile sorunla karsilasmadim.. Kurtul su borusan'dan artk abi
)
Sent from Cobanogullari mobile system
)
Bir yorum yaz:
-
Opet kartim var her aldigimda da isletiyorum, appstore'dan OPET uygulamasini da indirdim ama kartim arabada artik yrn giris yaparimAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe kullanıyorsun android mi ios mu? Sanırım her ikisindede var, uygulama aramaya Opet yazarsan çıkar application. Herhangi bir subeden form doldurup Opet kart çıkart, üzerinde ki müşteri numaran ve cep numaran ile applicationa giriş yap... Sonra aldığın her yakitta içeri gidip kartı ver, yakıta göre puan topluyorsun ona göre bedava yakıt ne bileyim hediye vs. Aldığın tüm petrollerin tutarını hangi subeden aldığını,saatini falan detaylı görebiliyorsun geçmişe dair.
kullanmanı tavsiye ederim 
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
cok cok saol can bilgi icin tam benlik bi programmis
Bir yorum yaz:
-
Gazlayan adama, avansi acik araca tavsiye 97 Opet
Oktan yuksek olmazsa avans acikken beklenen yanmayi yapamaz aracin oyle balta balta gezersin
Pintilik etme 
97 aldigimdan beri kullaniyorum, bir kere bile sorunla karsilasmadim.. Kurtul su borusan'dan artk abi
Bir yorum yaz:
-
Ne kullanıyorsun android mi ios mu? Sanırım her ikisindede var, uygulama aramaya Opet yazarsan çıkar application. Herhangi bir subeden form doldurup Opet kart çıkart, üzerinde ki müşteri numaran ve cep numaran ile applicationa giriş yap... Sonra aldığın her yakitta içeri gidip kartı ver, yakıta göre puan topluyorsun ona göre bedava yakıt ne bileyim hediye vs. Aldığın tüm petrollerin tutarını hangi subeden aldığını,saatini falan detaylı görebiliyorsun geçmişe dair.Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOPET uygulamasi derken hemen aydinlatir misin beni cok ilgimi cekti
kullanmanı tavsiye ederim 
Bir yorum yaz:
-
OPET uygulamasi derken hemen aydinlatir misin beni cok ilgimi cektiAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBundan sonra dikkat ederim belki bir ilke imza atıp benzincide tanışan ilk forum üyeleri oluruz
bende yakıtı %90 caddeden alıyorum.
ufak dosya işi çok güzel aslında ama ben Opet uygulaması kullanıyorum telefonumda o yüzden otomatik olarak ordan takip edebiliyorum tüm alış verişi 
Bir yorum yaz:
-
arkadaşlar bu konuda tecrübelerimi paylaşiym bende.Zaten 97 kullanıyorum 95 i arabamdan içeri hiç sokmadım.Neyse mühim olan bu değil.
ben 6.000 km boyunca shell 97 kullanmıştım sonra gittm bi dyno yaptım paşaoğlunda (o zmn sdc yazılım vardı) araç 186 HP çıktı.Ecu fastle görüştüm.BP den al dediler.Gittim BP 97 aldım araç 205 HP çıktı yine paşaoğlunda.Bunlar 1 hafta aralıkla oluyor.
Her shell tabiki aynı diyemem ama reklamlara kanıpta aracınızı ferrari yaptığı filan yok
Not : dyno verileri mevcuttur.
Bir yorum yaz:
-
Bundan sonra dikkat ederim belki bir ilke imza atıp benzincide tanışan ilk forum üyeleri oluruzAslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen katiliyorum su ana kadar butun benzinimi cadde uzerindeki Opet'ten aldim %90'da tam kapinin karsisindan aldigim icin 6 numarali pompadan aliyorum gayet de memnunum
ayrica garip gelir mi bilmiorm ama arabada ufak bi dosyam var ilk gunden beri aldigim butun benzin fislerimi sirasiyla icinde sakliyorum 
NOT: Sürekli 97 Oktan aliyorum…
bende yakıtı %90 caddeden alıyorum.
ufak dosya işi çok güzel aslında ama ben Opet uygulaması kullanıyorum telefonumda o yüzden otomatik olarak ordan takip edebiliyorum tüm alış verişi 
Bir yorum yaz:
-
Yok bnm baska bi takintim yokAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende Shellciyim hatta 8800 kusur puan topladim.
Sevgili Chris, uzulerek soyluyorum ki Obsessif durum baslangici, benim yaptigim bircok seyden yanlizca biri... Biran once kurtulmaya bak yada bu sekilde yasamaya alis....
P.S: Esasinda bu sekilde yasamaya alistin mi kendine zor gelmiyor ama hayatindakilerin dayanma esikleri bir hayli zorlaniyor....
Wishman
ama arabamla ilgili arsiv tutmak hosuma gidio aldigim parcalarin ya da yaptirdigim islemlerin faturalarini da sakliyorum kendime bi nevi hobby edindim gibi bise benim icin 
Bu arada eskiden Shell'de 100 Oktan vardi bundan bi kac sene once hatirliyor musunuz ??
Bir yorum yaz:
-
Bende Shellciyim hatta 8800 kusur puan topladim.
Sevgili Chris, uzulerek soyluyorum ki Obsessif durum baslangici, benim yaptigim bircok seyden yanlizca biri... Biran once kurtulmaya bak yada bu sekilde yasamaya alis....
P.S: Esasinda bu sekilde yasamaya alistin mi kendine zor gelmiyor ama hayatindakilerin dayanma esikleri bir hayli zorlaniyor....
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aynen katiliyorum su ana kadar butun benzinimi cadde uzerindeki Opet'ten aldim %90'da tam kapinin karsisindan aldigim icin 6 numarali pompadan aliyorum gayet de memnunumAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende yakıt olarak sürekli Opet kullanıyorum. Selamiçeşme Opet evimin dibi, tutturamazsam Kızıltoprak Opet, oda olmaz ise minibüs yolunda ki Opet. Çok memnunum açıkçası
ayrica garip gelir mi bilmiorm ama arabada ufak bi dosyam var ilk gunden beri aldigim butun benzin fislerimi sirasiyla icinde sakliyorum 
NOT: Sürekli 97 Oktan aliyorum…
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYahu Shell iyidir diyen çıkmamış
Bizde sürekli Shell tercih ediyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Ya sorma Aren afişe ettiAslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPtrol ofisinin yakitini iyi taniyorum ve begeniyorum. İsteyene anlasmada ayarlarim alen fulpet bitince konusalim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
halbuki şaka yapacaktım birkac kişiye
Bir yorum yaz:
-
Bende yakıt olarak sürekli Opet kullanıyorum. Selamiçeşme Opet evimin dibi, tutturamazsam Kızıltoprak Opet, oda olmaz ise minibüs yolunda ki Opet. Çok memnunum açıkçası
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: