Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni cm ler burda
Çöküş
X
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arabada bence yapılması gereken ilk şey; NDG'nin attığı fotoğraftaki gibi tavan rayları olmadan sipariş etmek (tabi oluyorsa)
Burası Türkiye gerçi, tavan rayını söküp boşlukları macunla doldururlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bu arabada bence yapılması gereken ilk şey; NDG'nin attığı fotoğraftaki gibi tavan rayları olmadan sipariş etmek (tabi oluyorsa)
Burası Türkiye gerçi, tavan rayını söküp boşlukları macunla doldururlar
Bir yorum yaz:
-
CM ler ilk çıktıklarında amann ne yapmışlar dedim ancak şimdi bi çok CM fazlasıyla güzeller bence bunuda biraz sabırla beklemek lazım
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOTV tasarisi satisci numarasi olsa keske
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSatışçı numarası bunlar)))
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryeni otv sistemi hayata gecerse cm jcw almadigina bir kez daha agir pismanlik duyacaksin musa abim dusun tasin
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi)))
Bir yorum yaz:
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha iskontooooooooooo [emoji12]
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMusa abeeeeyy sana bir CM JCW yazdim artik kaciyorsun ama kurtulamiyorsun
Bir yorum yaz:
-
Yeni cm ler burda
F56 miniye gore daha cok begendim bende,Onu ilk gordugumde hic begenmemistim zamanla azda olsa goz alisti ama yinede cok sevmiyorum.Ama bunu yapmislar [emoji1] Jcw simsiyah basik cok guzel durur gercekten tabi 250 milyar olur heralde [emoji1]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTipi basilmaya daha musait duruyor gibi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha teşekkür ederim abi ama bi coil & janta bakar benimkini bozması, önden çok güzel duruyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin araba bunu her turlu bozar
Bir yorum yaz:
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİlk fotoğraflarda pek beğenmemiştim ama siyah çok iyi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: