Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Yeni cm ler burda

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ozanoztrk
    yanıtladı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Ben şahsen beğendim , olmuş bu [emoji2]

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    elektrikli değil, hibrit ))
    sen şu şekilde düşün; 1.5 lt benzinli ama 2 litre gibi davranabiliyor ve bazen inanilmaz sessiz motor sesine ve sıfır tüketime sahip olabiliyor ))
    bak, ısındın di mi?
    BT cok yakiyo abi o yuzden biraz isindim gibi hahahaha

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    doga dostu bir insan olmama ragmen su elektrikli araba olayina bir turlu alisamadim ya
    elektrikli değil, hibrit ))
    sen şu şekilde düşün; 1.5 lt benzinli ama 2 litre gibi davranabiliyor ve bazen inanilmaz sessiz motor sesine ve sıfır tüketime sahip olabiliyor ))
    bak, ısındın di mi?

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    doga dostu bir insan olmama ragmen su elektrikli araba olayina bir turlu alisamadim ya

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    elektrikli motor ile hem tüketim hemde performans olarak oldukça tatmin edici bir araç geliyor anlaşılan

Bir yorum yaz:

• tunc.aytunc
    yanıtladı
    MINI yeni countryman'in ilk hybrid aracı olacağını resmen açıkladı. Önde normal motor ön tekerleklere arkada elektrikli motor arka tekerleklere güç aktaracakmış. Aracın 2 motoru toplamda (MBW 225xe'de olduğu gibi) 220 civarı beygir sunacakmış. böylelikle 220 beygirlik akıllı 4 çeker ve benzin tasarruflu bir araç meydana çıkacak sanırım. Yeni düşük hybrid araç ÖTV'si ile gerçekten enteresan bir araç olabilir.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    bence eski motorlarina gore daha verimli olur.. eski 1.6 motorlarda all4 bana da mantiksiz geliyordu ama 1.5 turbolu motorun kaldiracagina inaniyorum

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Erhan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Clubman'de S olmayanlara da ALL4 opsiyonu sunuyorlar bildiğim kadarıyla. Countrymen'de de muhakkak olacaktır ama ben de hem yeni tasarımı -şimdilik- pek beğenmedim hem de 2.0lt dezavantajı sebebiyle mevcut durumda Countryman S kullananlar için epey demotive edici olacaktır diye düşünüyorum.
    1,5lt motorda ALL4 opsiyonu ne kadar verimli olur tartisilir..

gerci bu motor 418i tasiyorsa CMyi hayli hayli tasir da ALL4 bi durup dusundurdu sadece

Bir yorum yaz:

• tunc.aytunc
    yanıtladı
    Şu anki countryman'da s olmayan all4 seçeneği var ama Borusan bana clubman için böyle bir seçenek yok dedi. İnşallah sonradan değişir. Tabii 130 civarı bir beygirle araç 4 çeker olursa ne kadar yürür, O da ayrı bir soru işareti

Bir yorum yaz:

• Erhan
    yanıtladı
    Aslı tunc.aytunc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Clubman all4 2 litre motorun ötv dezavantajı yüzünden getirilmeyecekmiş. Bu durumda yeni countryman de de aynı sorun olacak. Aşık Veysel derki : Neyleyeyim Göktürk'te, all4 olmayan countryman ile :-)

Sent from my iPad using Tapatalk
    Clubman'de S olmayanlara da ALL4 opsiyonu sunuyorlar bildiğim kadarıyla. Countrymen'de de muhakkak olacaktır ama ben de hem yeni tasarımı -şimdilik- pek beğenmedim hem de 2.0lt dezavantajı sebebiyle mevcut durumda Countryman S kullananlar için epey demotive edici olacaktır diye düşünüyorum.

Bir yorum yaz:

• black
    yanıtladı
    Bügün clupmana yakında bakma şansım oldu araç çok güzel duryor ama biraz miniye göre uzun kaldı şase olarak bide iç ekranı küçük kaldı o araca

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yatirimlik CM JCW almani bekliyorum hahahaha

hhahahaha sifirlari cok pahali

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ooo countryman s ve jcwlerin fiyat dusmeyecek bu gidisle o zaman