Clubman all4 2 litre motorun ötv dezavantajı yüzünden getirilmeyecekmiş. Bu durumda yeni countryman de de aynı sorun olacak. Aşık Veysel derki : Neyleyeyim Göktürk'te, all4 olmayan countryman ile :-)
Sent from my iPad using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni cm ler burda
Çöküş
X
-
sadece renk güzel... ön panjur ve alt taraf berbat ötesi olmuş. farlarda mini tadı olmasa önden görsem "ford mu bu ?" derdim
Bir yorum yaz:
-
Keskin ve sivri görünüşünden iyice uzaklaşmış. Fiat Miniye özeniyor derken minide bu tasarımla aynı Fiat 500X olmuş. Bende çok beğenmedim açıkcası.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAldanmayın böyle şeylere
Elbette F5x gövdelere benzeyecektir ama bu kadar da çirkin olmazcountryman konusurken clubman mi sandi acep :P
Bir yorum yaz:
-
Aldanmayın böyle şeylere
Elbette F5x gövdelere benzeyecektir ama bu kadar da çirkin olmaz
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterStoplar clubman gibi olursa efsane olur abi ya
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBildigim kadarıyla bu illustrasyon yani derginin öngörüsü , benim aldıgım duyum Countrymanin arka stopları Clubman gibi yapacakları yönündeydi ama bilemiyorum.
Bir yorum yaz:
-
Bildigim kadarıyla bu illustrasyon yani derginin öngörüsü , benim aldıgım duyum Countrymanin arka stopları Clubman gibi yapacakları yönündeydi ama bilemiyorum.
Bir yorum yaz:
-
Rengi güzel,ön tarafta güzel ama arka olmamış gibi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: