Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Almanlar bizi 3. Dunya ulkesi goruyorda ondan hatta borusan kosoflerde kendini oyle gordugu icin boynunu egiyor halbuki Turkiye satislari pekcok avrupa ulkesinden cok.
MINI.de veya UK e girdiginiz zaman bizde bazı modellerin olmadıgını göreceksiniz mesela Countryman SD veya Cooper SD gibi sebebi de 2000 motor olmasından dolayı fiyatının fazla yuksekge gelmesiymis, diger yandan diger avrupa ulkelerinde Cooper D de otomatik olmasına ragmen bizim ülkemizde yok MINI Satışa neden olmadıgını sordugumuzda emisyondan dolayı dendi ama bu sebebp pek inandırıcı gelmedi sonucta cooper d otomatik olarak getirilse eminim pek cok kisi tercihini bu yönde kullanacaktır, kaldı ki benim yıllar yılı manuel kullanma sevdam Otomatik ile tanıstıgım gün sona erdi.
Emisyon lafi yine biseyden anlamayan saticilarin bahanesi 525 dizelin otomatik emisyonu sorun cikarmiyorsa 730 d nin emisyonu sorun cikarmiyorsa 2000 dizel otomatik cm nin emisyonu onlardan cokmuymus?
Emisyon lafi yine biseyden anlamayan saticilarin bahanesi 525 dizelin otomatik emisyonu sorun cikarmiyorsa 730 d nin emisyonu sorun cikarmiyorsa 2000 dizel otomatik cm nin emisyonu onlardan cokmuymus?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen bu cumleyi kullandım ben de fuarda ve kesinlikle verdikleri cevaptan tatmin olmadım zaten gecistirilmis bir cevap verildi ben bile anlamadım yani düşün artık
Aslı oktayolcen tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bu yazı opsiyon olarak sunuluyor, istenilirse iptal edilebiliyor özel siparişte.
Oktay bey öncelikle Kulübümüze hosgeldiniz, kurallarımız geregi üyelerimiz kısmında kendinizi ve garaj kısmında da aracınızı tanıtmanız gerekmektedir, anlayışınız için tesekkur eder keyifli forumlar dileriz.
Yorum Yap