Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Almanyada baska bir forumdan arkadasım tırın üzerinde Yeni Countrymanler gormus ve hepsinin de bagaj üzerinde modelleri yazıyormus artık PACEMAN gibi bence cok kotu olmus
Bagaj kapagi cok buyuk ve yazisiz ciplak kaldigi icin bunu yapmis olabilirler.. Bir baska ihtimal ise belkide EU'da belki boyle bir yasa vardir bilmiorm..
Ben cok kotu oldugunu dusunmuyorum. Bagaja hareket katmis. Tabi birde seritsiz modellerde gormek lazim..
Bunu opsiyon olarak istesek 500 euro isterler iptal et desek gene para isterler... Mi fatih merak ettim alici degilimm hanim izin vermiyor countryman e gecmeme
Sorun iisteyip istememek degil miniye gidince elimizde bunlar var diyorlar yani sorun mini turkiyenin nasil siparis edecegi tabi bizde siparis edebiliriz ama 2-3 ay beklersek 3 ay sonraki fiyat degisimin filan kabul edersek , sonucta nezaman arac almaya gitsek elimizde bunlar var ozel bisey isterseniz 3 ay bekleyeceksin ve fiyat farklarina katlanacaksin deniyor bizde mecburen eldekilerden seciyoruz.
Yorum Yap