Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Su anda MINI JCW Countryman (R60) kullaniyorum son derece eğlenceli ama bu zıplama olayi hem insani rahatsiz hemde tedirgin hissetiriyor, çözüm için coilover büyük maaliyet hayır anlamadığım bu hatanin nasil uretici tarafindan çözülememesi, bunu çözemesem ciddi şekilde araci değiştirmeyi düşünüyorum
MHA-AL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı sorun bendede var evet yeşilyurttaki virajdada yapıyor bende standart r60 cooper var daha önce bende c180 vardı oda böyle yapmaya başlamıştı ön amortisörleri değiştirdim düzeldi garip ama ön amortisörler arızalı olunca böyle oluyor zamanla artıyor bende biraz artmasını bekliyorumki garantiden değiştireyim.
On amortisör ler garantiden degisebiliyormu
gp2lerin amortisorlerini zamaninda garantiden degismislerdi agrizalilar diye, ancak tabi aracin yasina da bagli
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Su anda MINI JCW Countryman (R60) kullaniyorum son derece eğlenceli ama bu zıplama olayi hem insani rahatsiz hemde tedirgin hissetiriyor, çözüm için coilover büyük maaliyet hayır anlamadığım bu hatanin nasil uretici tarafindan çözülememesi, bunu çözemesem ciddi şekilde araci değiştirmeyi düşünüyorum
ne yazik ki viraj demirlerime kadar degisik olmasina ragmen bu sekmeyi butun countrymanler yapiyor engellemek zor ancak yere birazdaha basilirsa coil ile o zaman bi derece farkedebilir. Amortisorlerinizde sikinti oldugunu sanmiyorum ama rot balanscida baktirin belli olur sikinti varsa.
iyi bir konu olmuş kafamdaki soru gitti , birkaç değişik araç ile denedim onlarda yapıyor bu olayı çözümü sebebi nedir bilmiyorum, fakat markaya özel değil....
iyi bir konu olmuş kafamdaki soru gitti , birkaç değişik araç ile denedim onlarda yapıyor bu olayı çözümü sebebi nedir bilmiyorum, fakat markaya özel değil....
bende 2 countryman vardi ayni anda biri normal suspansyonlu biri spor suspansiyon paketli ikisi de ayni tepkiyi gosteriyordu.
Yorum Yap